| perfectgirl7 a întrebat:

Bună, eu am avut o relație de o lună și un pic cu un băiat timp în care mi-a cunoscut părinții și după ne-am despărțit pentru că nu ne-am înțeles pur și simplu și de atunci maicamea îmi scoate încontinu ochii că e vina mea că ne-am despărțit pentru că am făcut eu niște lucruri greșite. La asta se referă cum că mă îmbrăcam eu mai cu decolteu și îmi place să ma îmbrac mai sexy, să ies în evidență pur și simplu, dar nu exagerat și băiatul nu prea accepta asta din nu știu ce motiv pentru că nu vorbeam cu alții, nu îi bagam pe alții în seamă, eram doar pentru el. Dar nu acesta a fost motivul despărțirii pentru că am renunțat la hainele decoltate până la urmă cât am fost cu el. Deci efectiv în fiecare zi maicamea îmi scoate vina și nu știu ce să mai fac cu ea să mă lase în pace pentru că mă pune să îi dau mesaj, să îi ador la poze, încaercă să mă oblige și eu tot o refuz, ba chiar am făcut și niște conversatii false cum mă vorbeşte el la prietenii lui urât doar ca să îi arât ei și tot nu se potoleşte maicamea, mai bine nu îmi mai făceam nicio relație dacă știam că mă disperă în halul acesta. Eu sunt foarte supărată pe "fostul iubit" pentru că m-a dezamăgit în multe chestii și nu a fost ok cu mine și regret din plin că am fost cu el împreună. Cum o pot face pe maicamea să înțelegă că nu mai îl iubesc, nu mai am nimic pentru el și nu am de ce să îi dau mesaje și ador la poze și să mă lase în pace să fac ce simt? Eu i-am explicat cât m-a dezamăgit și ce mi-a făcut dar nu vrea să înțelegă. Menționez că nu am cea mai tânără mamă, are 56 de ani.Mulțumesc!

18 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

E vorba de iubi bubi de pe 20 martie?

| Firemanxxx a răspuns (pentru darrio2007):

Eu sunt născut pe 20 martielaughing

| darrio2007 a răspuns:

P.S. La anii tăi ar fi trebuit sa fii zburată de acasă.

| ania a răspuns:

Dacă nu ai posibilitatea sa te muți, o lași sa vorbeasca singură, nu zici nimic, după un timp va inceta, nu e fun sa te cerți singură.

| mihai69 a răspuns:

Spune-i că dacă îi place așa mult de el, poate să-l ia, că tu i-ai dat liber!

| umbrax a răspuns:

Spune-i cu subiect si predicat si ferm sa fi lasata in pace, si sa nu te mai zapaceasca. Acum nu stiu cati ani ai, dar daca ai peste 18 ani iti poti cauta cu chirie. In felul asta nu te va mai zapaci deloc cu aceste faze, si vei fi si singura pe propriile picioare. Sa faci cum crezi tu de cuviință ca este cel mai bine pentru tine

| darrio2007 a răspuns (pentru umbrax):

Cică are 23 de ani, din câte spune.

| perfectgirl7 explică (pentru umbrax):

Dq cred ca cel mai bine e sa ma mut

| umbrax a răspuns (pentru darrio2007):

Ok ms ca mi ai spus

| umbrax a răspuns (pentru perfectgirl7):

Asa ar fi cel mai bine pentru amandoua. Plus ca amandoua veți sta linistite, si nu va mai fi nici un fel de cearta sau stres

| Kiran a răspuns:

Mama ta a trait altfel de vremuri, era o conduita sociala sa nu ti se vada pieptul sau picioarele, evident la acea vreme considerau ca trebuie limitat astfel de lucruri pentru ca ar ajuta la mentinerea casniciilor si totodata nu poti fi invinuit/a ca "provoci" alte persoane de a se uita la tine.

Pe scurt, ce s-a intamplat s-a intamplat, nu mai poti repara ce a fost deja facut, esti majora, poti sa iti ignori mama daca nu locuiti impreuna, ai o viata, fa cum consideri ca este mai bine pentru tine.

| perfectgirl7 explică (pentru Kiran):

Locuim împreună și îmi face scandal rău de tot mă face nebuna că ea știe mai bine îmi vine să plec de acasă din cauza ei

| Kiran a răspuns (pentru perfectgirl7):

Nu pune la suflet cuvintele ei, eu cred ca ea nu a putut fi libertina asemenea tie si este putin deranjata ca tu poti comite greseli si sa nu te certe nimeni, nu este vorba de acel baiat, ci despre tine, cred ca stilul tau de a fi o deranja si inainte iar despartirea de acel baiat ii da motive de a te mustra

| perfectgirl7 explică (pentru Kiran):

Posbil mereu mi-a spus că bunica mea adică mama ei o obliga să facă ce nu își dorește tot timpul

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Încearcă să îi spui pe faţă că nu îţi mai place de el, că îl urăşti şi că vrei să treci de asta.

| perfectgirl7 explică (pentru Alex765431):

Asta i-am spus dar nu înțelege deloc

| GrasanulUrias123 a răspuns:

Se pare ca mama ta ar dori o mica partidă de bulaches, de janes romanes dacă mă înțelegi