| SchiZz20CMrecords a întrebat:

Buna la toata lumea. Am si eu o intrebare la care nu-i gasesc singura raspuns si poate ma ajutati voi.Promit ca dau funda
E vorba de fostul meu prieten cu care numai sunt impreuna de cateva luni.
Acum cateva zile am vorbit si dintr-o data a izbucnit sa imi zica ca de ce eu am unele glume cu nu stiu ce baieti ca aia vor doar sa ma **** si alte chestii ( scuzati-mi expresia) si ca de ce am dat accept unor baieti care in trecut ne-au facut noua probleme.Din cate vad imi cam stie toate miscarile pe facebook desi nu ne avem la prieteni iar profilu meu de facebook e privat, si in al doilea rand cu cine glumesc is doar cei din orasul meu, nu inteleg ce glume perverse vede ca as avea cu ei,odata ce noi vorbim doar de muzica, sport, dans in general:l
Dar in schimb el cu toate fetele vorbeste frumos si le spune´ draga mea esti cea mai frumoasa etc´ si eu sa tac, dar eu daca spun asa ceva unui baiat repede ia foc si zice ca is glume perverse sau alte minuni.Mi-a zis ca face asta ca vrea sa ma protejeze de toti dobitocii dar nu inteleg de ce face asemenea scene odata ce noi numai suntem impreuna de atata timp.Am incercat cum am putut sa il linistesc sa nu isi mai faca idei proaste singur, dar acum am ramas eu cu semne de intrebare care pur si simplu ma fac sa nu-l mai inteleg.
Mentionez ca intre mine si el a fost intr-adevar o iubire adevarata ne-am mai si certat ne-am impacat tot asa, dar ne-am iubit neconditionat, dar s-a intamplat fiecare sa o i-a pe alt drum.
Voi ce credeti, care ar fi raspunsu intrebari mele?

14 răspunsuri:
| miolina a răspuns:

Sa inchizi ochii si sa te ptefaci ca nu-l mai vezi, tu cu viata ta pana iti vei gasi alt prieten. Poate, nepotrivire de caracter intre voi.

| neutrino a răspuns:

Nu stiu care este intrebarea ta, nu am gasit-o, dar stiu ca fostul tau prieten este un mitocan.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte bine ca nu mai esti cu el de cateva luni. Din ce ai spus il clasific ca o persoana egoista si geloasa. Cu asa specimene de oameni viata este un calvar asculta-ma. Nu stiu daca intre timp te-ai impacat cu el dar vezi tu...tu nu ai voie pe cand el da.(sa flirteze. Daca ar fi constient ca el flirteaza si spune fetelor ca sunt frumoase in gluma, si-ar da seama ca asa poti face si tu, in gluma.Bineinteles ca tu dicuti altceva cu baietii. Normal ca baietii ca si fetele de altfel mai ales la varsta mai... tinereasca pun dorinta sexuala mai intai si apoi o relatie serioasa bazata pe incredere si alte ce gasesc la tine.Dar intrebarea este: El cand flirteaza, ce doreste de fapt? Il mai clasific si putin sarit deoarece te urmareste, nu-ti da pace. Posibil e solo acum si din alta preocupare face asta. Omul e liber sa faca ce vrea, odata ce nu are un legamant cu persoana de sex opus. Normal ar fi sa-l iei tu la intrebari Bai frana dar tu de ce flirtezi cu fetele adica cine greseste? El acum vrea sa te faca atenta ca baietii vor de la tine numai sex. Sa-ti spun ceva Nu exista dragoste fara dorinta de sex. In toate cazurile, mai ales daca fata sau baiatul arata sexi mai intai e dorinta de sex Abia apoi persoanele vor sa se cunoasca mai bine, sa afle mai multe unul despre altul si in fine sa se indragosteasca. Dragostea la prima vedere mai ales e bazata pe dorinta de sex Vezi o forma si te ndragostesti.Deci sex mai intai. M-am abatut un pic de la raspuns ca sa-ti zic ce vrea el sa spuna Dar el ca un om normal trebuie sa accepte despartirea si sa nu te mai urmareasca.E viata ta si ai tot dreptul sa vorbesti cu cine vrei. Daca el nu te merita atunci sa fie sanatos si sa stea in banca lui Din cate mi-am dat seama, e un fustangiu de fapt. O zi buna!

| MiruD a răspuns:

S-a intamplat? Impaca-te cu el. De ce va ascundeti sentimentele?

| SchiZz20CMrecords explică (pentru MiruD):

Fiecare are un alt drum..nu se mai poate, si decat sa ne batem joc si mereu sa avem scandaluri mai bine deloc

| MiruD a răspuns (pentru SchiZz20CMrecords):

Pacat. straight face

| Alexandru0007 a răspuns:

Asa se intampla, dupa despartiri.nu vrea nici sa fii cu altu da nici cu el

| ABCD122 a răspuns:

Răspund dupa 2 ani
Sunt curioasa ce sa întâmplat.

| einenebun23 a răspuns:

Raspunsul e foarte clar. Tine la tine foarte mult si acum si te iubeste si este gelos cand vede ca vorbesti cu alti baieti. Cu siguranta vrea sa va impacati dar poate este orgolios si nu vrea sa iti spuna. Pace happy

| despina17 a răspuns:

E gelos parerea mea e ca te iubeste insa schimbati parola de la fb ca posibil sa o stie e viata ta ai dreptu sa faci ce vrei tu cu ea daca vrei sa faci glume perverse sau orice altceva nu trebuie sa se bage e gresit ce face p.s raspunde-mi la intrebarile legate de henna

| iuly92 a răspuns:

Inca mai tine la tine..clar e gelos si in acelasi timp incearca sa te faca si pe tine geloasa facand complimente la alte fete.Iti urmareste fiecare pas, fiecare postare pe facebook si toate cele!

| Nicu_9539 a răspuns:

Deci parerea mea ar fi ca si-a dat seama ce a pierdut si nu isi gaseste cuvintele pentru a vorbi cu tine happy ar fi mai bine sa ii plantezi ideea verde in fata dar atentie! nu la telefon sau facebook sau orice alt site sau mediu de comunicatii... daca se poate fata in fata si fi atenta la privirea lui cand il intrebi unde vrea sa ajunga cu chestia asta happy daca v-ati iubit atat de mult il cunosti... fata lui o sa-ti spuna totul

| hellangel852 a răspuns:

Wow. bun in primul rand conteaza ce simti tu! il iubesti? findca el clar te vrealaughing( nu stiu cat de mult a lui. dar a altuia clar nu). si mie mi se pare ca inca este ceva intre voi din moment ce-i permiti atatea. daca tu chiar iti doresti si nu mai intervina in viata ta si astea. vorbeste cu el si explica-i ca viata merge mai departe cu tine sau fara tine. in caaaz contrar va impacati ca el clar te vrea inapoi (din cate vad eu) si se comporta frumos cu fetele acelea sa fii geloasa gen " ia sa vezi cum ma simt eu". (asta cred eu) baftaa!:*

| Florin_Dacian_1995 a răspuns:

Pai asa e dupa ce te-ai despartit de el si mai ti legatura cu el. El e gelos si nu vrea sa te vada cu o alta fata, chiar daca nu mai sunteti prieteni.
Dar sa stii daca el vorbeste cu toate, iar tu nu prea si comenteaza. Nu prea e de bine. E ceva de genul, eu sa te insel dar tu nu ai voie.