Dar ce fel de barbat ar da intr-o femeie,dragoste cu sila nu merge,de ce sa te sacrifiti pentru pruncul tau,poate sa creasca si fara tata,nu ai de ce sa te sacrifici,si in al doilea rand bebele tau ca creste in stres, si cu cat inainteaza in varsta incepe sa realizeze ca tatal lui iti face rau, si poate avea o trauma pe baza asta.
Consideră-mă cinic misogin nesimţit sau cum vrei tu însă o imensă parte din vină îţi aparţine.
Acel '89 din nickname e anul tău de naştere. Am să presupun că da (să mă corectezi dacă greşesc).
Tu la 22 de ani ai plod?! Da' de ce?! Ţi-ai terminat măcar o facultate şi ai un loc de muncă stabil şi o casă a ta şi exact plod îţi mai trebuia?!
În fine, trecem peste asta şi mergem mai departe:
Tu lucrezi? Sau toţi banii sunt aduşi de el în casă?!
Există şi bărbaţi întreţinuţi de femei (e drept că e mai rar acel caz). Şi totuşi, în acele cupluri, tendinţa e identică: femeia e mai agresivă - uneori chiar foarte agresivă.
E o tendinţă (nu spun că e normală sau corectă, dar ea există) a celui care aduce toţi banii în casă.
Alte întrebări:
1. Câţi ani are copilul?
2. L-ai înşelat vreodată?
3. Ai motive să crezi că el te-ar fi înşelat vreodată? (motive raţionale, nu supoziţii gratuite)
4. Când aţi fost ultima dată într-un concediu/week-end/mini-vacanţă doar voi doi undeva departe de oraş?
5. Cum staţi cu viaţa sexuală de cuplu? (nu ştiu dacă ştii însă lipsa activităţii sexuale este unul din factorii care dărâmă relaţii)
6. Când aţi făcut ultima dată ceva inedit?
Aştept nişte răspunsuri.
Numai bine.
Kylexy, nu eşti tu în măsură să stabileşti ce drept am eu şi ce nu.
Libertatea de exprimare există (încă) atât pe Internet cât şi în România.
Nu-ţi convine, mută-te-n Coreea de Nord.
Din ce spui tu. singurul lucru care va mai leaga ...este copilul!
.si asta nu e normal!
ar trebui sa vorbiti de viitorul vostru,.si mai ales de viitorul copilului!
este greu ca un copil sa creasca de mic cu parinti dezbinati...dar este si mai greu sa creasca intr-un camin in care exista certuri!
.sa stii ca, chiar daca iti dai seama sau nu, el cat de mic o fii simte chestiile astea.si o sa isi formeze un caracter pe baza lucrurilor pe care le simte in copilarie!
ar trebui sa va ganditi care este cea mai buna solutie pentru familia voastra!
Eu cred ca nu se merita si stii de ce? pentru gandeste putin rational cum va creste acel copil in asemenea ambient? vazand ca tatal zi de zi isi jigneste mama si o bate? iti spun eu ca mai devreme sau mai tarziu il va traumatiza...iar de ce sa stai cu el doar pentru copil? ce crezi ca nu mai sunt mamici care isi cresc singure copii? inca cate si chiar femei normale cu un salariu normal nu vrb de venituri imense! pentru a creste un copil nu este neaparat nevoie de un barbat ci pur si simplu de dorinta de a merge mai departe si mai ales sa stii sa te valorezi ca persoana.mult noroc
Ma dragi utilizatori cum sa stea saraca femeie cu un barbat care o loveste si o traumatizeaza,copilul poate sa creasca si fara tata intr-adevar e mai greu,si nu conteaza cine aduce bani in casa,pentru ca acel copil l-ati facut din dragoste nu pentru bani lui sau ai tai,iar tu kongeriket nu ai dreptul sa critici pe nimeni de pe acest forum, fiecare din noi vine cu gandul ca va primi un sfat de aici, poate de la cineva care e in aceiasi situatie la fel ca el/ea. Numai bine dana.
Kongeriket nu are rost sa incep o cearta cu tine daca, banuiesc ca mai mult de 18 ani nu ai dupa modul cum critici. sau esti vreun tocilar?
Încearcă să vorbeşti cu acel bărbat să vezi de ce îţi face toate aceste lucruri. Aminteşte-i că ai un copil cu el şi amândoi trebuie să aveţi grijă de el. Copilul trebuie să primească afecţiune de la ambii părinţi. Dacă nu merge să porţi o conversatie cu el. vorbeşte cu cineva care ar putea să te ajute
Nu neparat.Dar ar trebui sa purtati o discutie mai serioasa, gandindu-va ca acest copil re nevoie de ambii parinti.Intreaba-l,ce-l deranjeaza la tine,ce nu-i convine, cumva trebuie sa clarificati.te sfatuiesc sa ceri si sfatul parintilor sau rudelor, prietenilor.Ar trebuii sa puneti la mijloc cpilul,spunandu-i asta(ca,acest copil conteaza cel mai mult si nu e bine pentru nici unul certurile,bataile etc)Iar daca el contiinua asa,spu sa faci o reclamatie la politie,insa doar un avertisment.iar daca o sa te bata(sa speram ca nu se va intampla)du-te la o ruda,parinti,prietena, pana cand o sa va uitati unul pe altul,,, uitati' adica sa nu va mai ganditi atat de mult unul la altul.Copilul va ramane cu tine daca vrei sa-l cresti, sau la el, daca nu...Nu stiu.totul sa fie bine in cele din urma. Dumnezeu sa te(va) ajute! Te pup, bafta!
Eu sinker nu cred ca are dreptul de a critica pe cineva pana la urma urmei fiecare gresim. pana nu ne lovim nu ne doare...eu sinker am fost km in akeias situatie numai ca eu nu aveam copil si am plecat de la el iar la cateva zile am aflat ca sunt insarcinata
.fa ce crezi u ca e mai bine si nu te lua dupa copii astia care nu stiu decat sa critice pe cineva. daca as fi in locul tau as pleca de la el pentru ca nu e nici primul nici ultimu barbat dupa planeta si copilul poate creste si fara tatal lui bun.cine stie ce e al tau e pus doparte
bafta!:*:*
Poate nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar atunci cand un barbat da in tine nu cred ca mai are rost sa stai cu el, vb urate si loviturile nu sunt dovada de iubire si mai ales da dovada de lasitate si ca pur si simplu nu ii este pasa de tine. Stai si tragi pentru un copil apoi iti creste si pleaca la casa lui si tu ti-ai trait viata in chin si pentru ce? Sunt o gramada de femei care isi cresc singure copii si sa nu uitam ca intodeauna poti sa iti gasesti un barbat care sa te respecte si sa te iubeasca si pe tine si pe copil, sau inceraca sa stai de vb cu el si ajungeti la o solutie sa nu va chinuitzi unu pe altu. Mult succes.
Eu nu cred ca merita sa te sacrifici e vorba de viata ta iar puiu tau va creste in stres si nu ii bine
Doamne nu :O. Pleaca cu tot cu copil. Doamne. Daca te-a lovit o data cat crezi ca mai dureaza pana te va lovi a doua oara?
Acum tu decizi ce vrei sa faci, dar daca a anceput sa si te loveasca eu cred ca ar trebui sa pui punc relatiei pana nu e prea tarziu si se poate ajunge cu totul la altceva.Cat despre copil daca este cel din poza sa stii ca anca este mic sa asi dea seama ce se antampla si nu cred ca vrei ca mai tarziu sa ajuni sa te bata si an fata copilului.Acesti barbati care lovesc femeile nu sunt buni de nimic.Sincer am trecut si eu prin asa ceva si am pus capat relatiei.Stai linistita ca mai sunt barbati pe lumea asta care nu lovesc femeile. Pune mana si cere ajutorul familiei tale, dar nu mai sta cu el. Sper ca ti-am fost de folos
Daca vrei ca si copilul tau sa creasca alaturi de ambii parinti, da trebuie sa suporti. adica nu neaparat sa suporti poti si u sa ii raspunzi la fel. nu ma refer la lovituri dar nici sa nu stai asa cu mainile in san. de altfel poti si sa pleci de la acel barbat. doar ca atunci va suferi mai tarziu copilul tau. sper ca ti-am fost de ajutor. asta e parerea mea. am doar 15 ani.
Dar tu nu ai un loc de munca? parerea mea e sa te desparti de el definitiv, cu toate ca il mai iubesti sau nici tu nu mai stii, dar daca depinzi de el financiar, mai stai cu el ceva vreme pana te realizezi si atunci fa acel pas.Totul va fi bine:X...si daca, copilul tau e fata sa o inveti mai tarziu sa se fereasca de barbati si sa depinda de ei mai ales financiar.