| Alina313 a întrebat:

Bună ma puteți ajuta cu un sfat sad? Am o relație de 2 ani si 2 luni. el m-a iubit enorm de mult nu ma jignea. ma cauta mereu indiferent cine gresea happy. pana acuma 5LUNI cand a inceput sa mearga la munca impreuna cu 2 baieti... de atunci s.a racit nu ma mai cauta deloc, ma jigneste ..are figuri cu toti vorbeste foarte urat im general..nu stiu de ce nu pot sa il las sad... mai avem un semestru de scoala sunt in clasa cu el si mi.e frica sa ma despart de el pentru ca nu ma mai cauta sad la scoala sta cu alte fetesad eu sunt invizibila sad... nu mai stiu ce sa fac crying(

7 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Asa e cand iti pui toata increderea in ceva sau in cineva. Trebuie totdeauna sa pastrezi o rezerva de energie si de demnitate care sa te ajute sa privesti lucrurile si de la distanta. Stii cum a zis cineva: Traind in cercul vostru stramt/ Norocul vi-l petrece/ Iar eu... happy

| Doub a răspuns:

Îi zâmbeşti seducător şi îi spui că tu nu ai nevoie de indiferenţi.

| R0R0 a răspuns:

Ce baiat! Inseamna ca s-a lasat influentat de baietii aceia, si ca sentimentele lui fata de tine au scazut simtitor.Alta solutie decat despartirea nu vad. Poate el deja crede ca sunteti despartiti.

| Florentina9210 a răspuns:

Intotdeauna am urat omul care se lasa influentat de ceilalti.
Cine stie ce i-o fi baga aia in cap.
Incearca sa vorbesti cu el, sa ii spui ce te deranjeaza si poate o scoate-ti la capat, cumva.
Sau probabil s-a plictisit de funduletul tau si vrea ceva proaspat. Ca orice baiat.
Daca zici ca sta cu alte fete, atunci sa ramana cu ele. Nu iti mai complica tu viata cu toate prostiile.

| UnBroken2016 a răspuns:

Baietii aia i-au bagat mintile in cap si s-a trezit baiatul. A invatat ca nu numai el trebuie sa °caute" ci si tu.

| raluk27 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Si tot la "bagat mintile-n cap" intra si jignitul?

| UnBroken2016 a răspuns (pentru raluk27):

La °nu ma mai cauta deloc° am si incetat sa mai citesc laughing. Dar nu putea sa faca pe victima daca nu scria si aia cred. E ca °feministele° din ziua de azi care de fapt sunt sexiste. Nu pot zice ca sunt sexiste pentru ca sunt grase si urate si nu se uita la ele nici un baiat, mai bine se dau feministe dar care urasc barbatii si vor doar bine pentru genul lor. Presupun ca ar trebui sa modific raspunsul ca merita sa fie tratata asa daca ramane cu el? Hmm, cred ca da. Dar lenea e mare. Dar lasa, ca asa sunt fetele. Desigur ca nu il vor alege pe °papa-lapte° care se poarta frumos cu ele. Toate vor unul dar toate fug de unul laughing.