| David0391 a întrebat:

Buna seara oameni buni!
Sper ca aveti un weekend frumos, revin si eu cu o mica problema, o poveste!

Am intemeiat si eu o familie acum 2 ani jumate (o minune a aparut in viata noastra, cel mai frumos si destept baiat din lume si motivul pentru care fac fata la orice).
Povestea e mai mult pentru fete, astept un sfat (eu sunt baiat, v-ati dat seama dupa nume)

Inainte sa avem copilul viata noastra era altfel, amandoi lucram cam acelasi program, eu 07:00/15:00 ea 09:00 /17:00 aveam timp de toate, dupa ce a aparut copilul totul s-a schimbat, eu a trebuit sa imi schimb jobul ca sa pot sta cu copilul dimineata si ea seara (de la 16:00 la 00:00), nu stiu ce s-a intamplat dar viata noastra sexuala s-a schimbat total, inainte care era zilnic acu nici macar o data pe saptamana (in timpul saptamanii nu avem timp si in weekend apar motive din partea ei, oboseala, durere de cap, tristete).

Tin sa precizez ca nu stau degeaba toata ziua, nu fumez, beau ocazional, nu ies la "fotbal" cu baietii sunt fidel, lucrez peste program doar sa ne putem permite un concediu, in casa eu sunt ala care gateste, pun la spalat, fac curat etc (nu spal vasele ca nu-mi place, oricum avem masina de spalat vase, ies cu baiatul in fiecare dimineata in parc, chit ca ma duc la munca obosit dar vreau sa ii ofer orice afectiune din partea mea, sa simta ca are si o mama si un tata care se ocupa de el.)

Nu vad nici un semn de la ea sa fie vorba de inselat, poate nu-mi dau seama.
Daca cineva a trecut prin asta, va rog lasati un com/mesaj cum ati rezolvat sau macar un sfat

9 răspunsuri:
| Carl567 a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu oameni mai in varsta. Cu oameni trecuti prin viata. Vei afla ca femeia se schimba dupa o nastere. Nu mai are pofta de sex.
Pe de alta parte, asta se intampla si cand relatia se bazeaza doar pe sex (viata noastra sexuala s-a schimbat total inainte care era zilnic) su nu pe dorinta de a "cladi" o familie impreuna.
Acum amandoi sunteti ocupati cu copilul. Stiu cata energie au cei mici. Dar gaseste o bunica sa stea cu el o seara si voi ca doi porumbei iesiti la o cina romantica. Ceva se va schimba.

| mihai69 a răspuns:

Atât timp cât nu discutați deschis și serios despre asta, nu veți depăși impasul actual.

| Kiran a răspuns:

Hmm, v-ati schimbat modul de a vorbi / interactiona fata de cum te comportai inainte de copil? Uneori dupa ce casatorie sau la primul copil aparut in viata noastra tindem sa ne trecem la o noua etapa a vietii, cea de adult responsabil si limitam / chiar eliminam afectiunea, cadourile, intalnirile, etc si daca unul dintre parteneri nu a reusit sa treaca la noua etapa, se simte suprasolicitat nefiind pregatit cu atatea sarcini, poate in situatia ta s-a schimbat ceva si ea inca doreste sa se simta tanara, fix ca in ziua cand v-ati cunoscut sau poate ca s-a grabit ideea de a avea un copil.

De inselat din cate ai explicat nu este vorba, ar trebui sa fie distanta, mereu sa te mustre si sa isi neglijeze sarcinile de sotie.

O alta ipoteza ar putea fi faptul ca, nu este familia cum si-ar fi imaginat. Fiecare dintre noi avem o vaga idee cel putin despre cum ar arata propria noastra familie, cum vor decurge lucrurile, cum ne vom educa copii, s-a.m.d. Poate ca cel mai bun sfat ar fi sa discuti cu ea daca nu ai facut-o deja, compara comportamentul si raspunsul ei cu persoana ce o iubeai dinainte de casatorie, vezi daca s-a schimbat reactia ei intr-un fel.

| darrio2007 a răspuns:

Este ceva normal atunci când apare un copil in familie.
Va trebui sa te adaptezi.
Să vă trăiască!

| eliancodrut a răspuns:

Cel putin trei sunt cauzele.
1. Programul il consider ca influenteaza foarte mult lipsa de apetit sexual la sotie. Dupa un program de lucru de 8 ore intervine actiunea de ingrijire a celui mic. Ora la care tu vii acasa, pe langa oboseala acumulata in 16 ore, este tarzie si nu mai are chef de asa ceva. In plus lipsa de comunicare data de program duce la "instrainare".
2. Cand se naste un copil, dragostea se imparte, de cele mai multe ori spre copil mai mult, in special din partea mamei.
3. Cu timpul, in special dupa nastere apetitul sexual la cele mai multe femei scade. Multi barbati se simt frustrati din aceasta cauza.
Trebuie sa folositi cat mai mult timpul ce-l puteti petrece impreuna pentru comunicar si mici dragalasenii. Si nu dispera. Asta e viata. nu putem avea de toate la plinul maxim.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. E normal, deoarece a apărut copilul şi trebuie să aveţi şi grijă de el, pe lângă programul lung de muncă.

Răspuns utilizator avertizat
| ania a răspuns:

Fii amabil cu ea, fa-i conplimente, fii atent si afectuos ca înainte de căsătorie, sa se simta văzută, dorită, speciala, ajuta-o cu cel mic, spune-ca ești recunoscător pentru minunea pe care a adus-o pe lume, sa trezești tot ce e mai bun in ea.

| David0391 explică (pentru Kiran):

De înșelat nu e cazul ( cel puțin din câte stiu) lucrează de acasă, nu e genul de persoana sa se machieze sau sa umble îmbrăcată nu știu cum " sexy "
Nu pleacă de acasă gen sa ma lase singur și ea sa se ducă