.
.  . Ce credeti ca ar trebui sa fac?
. Ce credeti ca ar trebui sa fac?  El ar face orice sa ramana cu mine...dar un prieten de-al lui imi spune ca nu am facut alegerea corecta ca sunt cu el...dar nu vrea sa imi spuna din ce cauza, deoarece zice ca nu vrea sa apara certuri din cauza lui. Nu am avut relatii prea multe, si nici atat de lungi. Ce ziceti sa fac? Mi-ar fi mila sa ii dau papucii. Nu vreau sa il dezamagesc.
 El ar face orice sa ramana cu mine...dar un prieten de-al lui imi spune ca nu am facut alegerea corecta ca sunt cu el...dar nu vrea sa imi spuna din ce cauza, deoarece zice ca nu vrea sa apara certuri din cauza lui. Nu am avut relatii prea multe, si nici atat de lungi. Ce ziceti sa fac? Mi-ar fi mila sa ii dau papucii. Nu vreau sa il dezamagesc.					
					Am fost si eu mai demult in aceeas situatie. Nu te iubeste, este doar obsedat  Dragoste din mila nu se poate niciodata! Uite cum a fost la mine : Am fost cu un baiat cam 5-6 luni, timp in care m-a inselat de cateva ori am vrus sa-l parasesc de cateva ori, dar apela mereu la o prietena foarte buna de-a mea pentru a ma convinge sa ma razgandesc. De cate ori n-am incercat sa-l parasesc si pur si simplu nu accepta
 Dragoste din mila nu se poate niciodata! Uite cum a fost la mine : Am fost cu un baiat cam 5-6 luni, timp in care m-a inselat de cateva ori am vrus sa-l parasesc de cateva ori, dar apela mereu la o prietena foarte buna de-a mea pentru a ma convinge sa ma razgandesc. De cate ori n-am incercat sa-l parasesc si pur si simplu nu accepta  . Despartirea a fost foarte lunga. Si am ajuns sa ne injuram cand ne vedem
. Despartirea a fost foarte lunga. Si am ajuns sa ne injuram cand ne vedem  Poate ca pe tine nu te-a inselat alea alea, dar nu poti sa stai asa
 Poate ca pe tine nu te-a inselat alea alea, dar nu poti sa stai asa  Incerci sa-l faci sa inteleaga fiind cat mai sincera cu el. In cazu meu n-a vrut sa inteleaga, si a trebuit sa-l evit. Dar oricand se poate intoarce foaia, si sa incepi sa-l iubesti, si cand are sa te dezamageasca are sa-ti cada ceru-n cap
 Incerci sa-l faci sa inteleaga fiind cat mai sincera cu el. In cazu meu n-a vrut sa inteleaga, si a trebuit sa-l evit. Dar oricand se poate intoarce foaia, si sa incepi sa-l iubesti, si cand are sa te dezamageasca are sa-ti cada ceru-n cap  Parerea mea. Incearca sa-l lasi. Poate o sa fie mai bine
 Parerea mea. Incearca sa-l lasi. Poate o sa fie mai bine  

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Spune-i ca nu il iubesti si ca nu are rost sa stai cu el din mila...cu timpul va accepta despartirea
					Bună.
Vorbește cu el deschis, spune-i politicos că nu mai simți nimic pentru el și nu trebuie să sufere.
Orice dar nu DRAGOSTE DIN MILĂ.
Pa, pa.