Tyana: Ai rămâne uimită câte lucruri sunt dispuşi să facă oamenii (indiferent de sex) de frica singurătăţii.
Nu cred că mai are sens e evident că nu te vrea în preajma ei. Nu văd de ce ai încerca să-i explici, oricum nu are rost! Baftă!
Cred ca totusi, in numele prieteniei ce v-a legat candva, ar trebui sa stati de vorba sa ii explici situatia, dar doar daca e dispusa sa te asculte.
Nu pot sa cred ca exista femei care inchid ochii la avansurile sotilor lor facute altor femei! Negand realitatea spera probabil ca nu vor fi inselate pentru ca mi-e greu sa cred ca o femeie se complace intr-o astfel de situatie de frica singuratatii. E absurd!
Crezi tu ca-si va baga singura dusmanul in casa? ia-ti gandul.practic nu cred ca are nimic cu tine. poate doar banuieste ca ai avut o relatie cu el. dar cu el are ce are.numa,io nu stiu care e problema? vad ca toata lumea spune ca adulterul si curvia sunt normale, si moderne.io chiar ma gandeam, sa diversific viata sexuala si sa-i propun sotiei sex in trei. ea si o prietena dea ei cu mine. da ...ma mai gandesc.