Daca o iubesti cu adevarat, pur si simplu stai de vorba cu ea, calma si relaxata, ii spui ca nu vrei sa va certati, sa stati sa vorbiti frumos si calm. Spune-i ca iti este rusine sa ii spui mama, si poate te va intelege. Cat despre ce ai putea sa faci ca sa scapi de rusinea asta gandeste-te ca nu ai nimic de pierdut daca ii spui mama. Sper ca te-am ajutat! :*
Bună, Alejandra4785!
Dacă este chiar mama ta, adică dacă nu-i vitregă, e normal să o strigi așa. Este ființa care ți-a dat viață, care s-a chinuit să aibă grijă de tine, care îți face toate poftele, și care te are mereu în pază.Nu trebuie să-ți fie rușine, doar pentru că o strigi " mama ", în primul rând nu trebuie să-ți fie rușine cu ea, până la urmă e mama ta, oricât de bună sau rea este, e A TA!
Dacă e vitregă, nu ești obligată să o strigi așa. Nu-i face plăcerile, având în vedere că nu e mama ta naturală, și nu o cunoști, și nu ai nicio mică legătură cu ea. Și mie mi-e rușine să-i spun bunicului vitreg, "bunic". Pentru că nu e bunicul natural pe care îl iubeam și pe care îl iubesc în continuare! Spune-i mamei tale, desigur dacă e vitregă, fix așa : "Nu sunt obligată să te strig "mamă". Pentru că tu nu ești și nici nu vei fi ca mama mea. Nu îi poți fura locul. " Și gata.
Asta e tot. Scuze dacă te-am deranjat cu ceva! O zi bună... și. ai grijă!
Exerseaza pe tactu`, zi-i lui mama pana iti mai dai drumul, dupa ii zici mamei tale. Da` sa nu te prinda mama ta cand exersezi, o sa creada ca esti cam...
Daca e mama vitrega, e din cauza ca nu vrei sa accepti alte femeie ca si mama in afara de mama ta adevarata, sau doar din orgoliu
Salut!
Nu este mama ta adevarata sau de ce?
Mi se pare normal sa o strigi "mama". DEsi, daca nu poti, ar trebui sa inteleaga si ea, nu vad nimic rau in asta, nu este normal, dar nici rau sa nu-i spui "mama". Dar, probabil s-ar simti mai respectata daca i-ai spune asa.
Cand ii vei spune o data sau de doua ori, te vei obisnui. Nu-i nimic jenant in asta, doar incearca.
Succes!
Atata timp cat o iubesti, ii poti spune mama. De ce ti-ar fi rusine? Atata timp cat o vei striga mama relatia dintre voi doua va inflori.