| andreeavtm a întrebat:

Bună TPU. Am o relatie la distanta de 4 luni de zile si pot spune ca deja ne intelegem super bine si am ajuns sa ne cunoastem in totalitate, adica deja ne facem planuri de viitor si cum ne vom muta in 6-7 luni.
Pe noi doi ne despart doar 95 km neavand niciunul permis auto inca.
Ne-am vazut doar o singura zi, cu ajutorul unuia dintre parinti. Iar în prezent nu mai putem apela la acestia, si nu mai putem face posibila intalnirea noastra, iar cunostinele noastre nu ne pot ajuta cu asta.
Este doar o chestiune de timp pentu ca iubitul meu va obtine permisul auto in 3-4 luni. Dar pana atunci nu stim ce sa facem, si cum sa ne vedem.
Eu am 18 ani, iar el are 20.
Orice sfat este binevenit, mai ales de la cei care au trait sau traiesc asemenea experientă.

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Va grabiti sa va mutati impreuna cand voi nu ati petrecut nici macar fizic ceva timp unul cu altul, prin mesaje si la telefon e usor, sa vezi cum e cand ai o cearta cu partenerul locuind in aceeasi casa unde nu mai ai unde sa te retragi separat de el si trebuie lasat orgoliul deoparte pentru a va putea intelege. Asteptati pana ia el permisul, o relatie la distanta e complicata, am avut si eu, cand ai nevoie sa il simti langa tine si nu ai cum iti vine sa te urci pe tavan, e greu, dar ganditi-va si dupa ce va lua permisul cat de des va permiteti sa va intalniti, combustibilul costa bani, si de cat timp dispune sa vina la tine mereu, ar trebui ca parintii sa fie de acord ca in weekend-uri sa dormiti unul la altul, e singura varianta de a petrece timp mai mult impreuna, daca vine sta cu tine si dupa cateva ore pleaca inapoi nu ati rezolvat nimic.

| Dragobeta a răspuns:

In afara de masina voi nu cunoasteti alte mijloace de transport? Cele in comun de exemplu: autobuz, tren.
Nu cred ca dupa 4 luni de discutii pe net e indicat sa va mutati impreuna. Mai discutati si fata in fata.

| andreeavtm explică (pentru Dragobeta):

El este din Măgurele eu Craiova. Nu am găsit nimic...
Nu este orice relație la distanță, noi ne-am apropiat pe bază de încredere și comunicare mai mult, iar scopul este de a ne muta pentru ca distanța să dispară.

| Dragobeta a răspuns (pentru andreeavtm):

De la Magurele la Craiova aveti tren. Bine, tren din Bucuresti. Dar Magurele "e acolo" aproape cartier bucurestean. Drum lung chiar pe varianta scurta (sunt 2 trasee).