Gandeste-te ca este om ca si tine Comunicarea este cea mai buna intre doua persoane Sa stii ca nu o sa te manance O sa se uite la tine si o sa vb voi ceva acolo Nu mai baga fiorul in seama Tu controlezi corpul - poti sa o faci Doamne ajuta
Pai daca nu esti de fel rusinoasa, si doar in cazul acestei persoane esti jenata, ai putea spune, de ce anume, ce face?
Ca doar persoana respectiva nu te mananca.
Buna! cand te vezi cu acea persoana imagineazatzi ca e mama sau tatal tau sau oricine altcineva de care nu esti rusinata si atunci va fi mult mai bine multa bafta!
Pur si simplu gandeste`te de dinainte la ce vrei sa spui si inspira si du`te cu incredere ...ec se poate intampla rau?
Te inrosesti?(daca da incearca sa te gandesti la altcineva sau daca nu...tot asa sa te gandesti la altcineva)Incearca sa te gandesti la altcineva sau incearca sa...nu stiu sa nu mai fii rusinoasa sau intr-un fel sati invingi teama
Asta se intampla atunci cand ti se pare ca cineva e mult mai "sus" de cat tine.imegineaza-ti ca e la fel catine, ca vorbesti cu un prieten.tu te gandesti ca poate spui ceva aiurea si vei fi considerata o fraiera.nu crede asta, fii tu insati
Incearca sa te ''fortezi'' intr-un fel. pune-i intrebari [ce vrei tu] si pe parcus poate n-o sa-ti mai fie rusine de acea persoana. bafa
Cand esti indragostita cu adevarat nu iti e rusine da la tine e altceva. daca e cineva pe care il placi incerci mult mult sa te duci la el sa ii dai un pupic pe gura sau obraz depinde unde vrei tu.si eu am patit asa dar in timp am zis de ce sa fiu eu cel mai rusinos? asa ca m-am straduit si am reusit sa o sarut pe fata aia si sa vorbesc cu ea.pentru ca am vazut multe cupluri fericite am zis ca si eu trebuie sa am macar oleaca de curaj in mine! sper sa te ajute.dar ceva o fundita nu vot nu dai?