| Noonee a întrebat:

Cat de curand am o intalnire cu "socri". Am 18 ani, iar prietenul meu vrea sa ma prezinte parintilor.Am o groaza de emotii, e prima data cand fac asta. Ce ar trebui sa fac? Suntem inca niste copii. Funda

Răspuns Câştigător
| alecx4music a răspuns:

Pai ar trebui sa fi cat mai relaxata, ca nu or sa te manance...
Cand esti stresat/a nu mai poti gandi la fel de bine ca atunci cand esti relaxat/a.
Daca ai 7 ani de acasa nu ai de ce sa iti faci probleme.
Bafta!

12 răspunsuri:
| doc69 a răspuns:

Fii tu insati, comunica doar cand simti, nu ezita sa raspunzi la intrebari chiar daca nu iti convin.e ca si cand te-ai duce la o petrecere unde nu cunosti pe nimeni si socializezi si iti faci prieteni acolo..asa incearca sa gandesti nu sa te gandesti la wow ce or zice cum m-ar privi.e o zi ca oricare alta petrecuta cu el si cu alte fiinte dragi de langa el.atata tot.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic deosebit, fi tu insuti. Poti sa le duci ceva, cum ti s-a recomandat, in rest ramai relaxata.Cu cat iti bati capul mai mult cum sa te comporti, cu atat te vei incurca mai tare. Odata ce au fost de acord sa le fi prezentata, e ok.

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Este cel mai frumos ca sunteti copii si ei inca sunt parinti, deci trebuie sa va trateze ca pe niste copii. Totodata acum ei sunt mai ingaduitori si daca doreste sa te prezinte inseamna ca lucrurile sunt serioase. Nu te speria, ia o cutie de bomboane ( pentru mama ) si un vin rosu ( sau o cravata ) pentru tata si zi pffhappy sa incepa distractia. Nu se intampla nimic drag si iti recomand sa te comporti natural langa iubitul tau. Cei mai multi o dau in bara cand incearca sa impresioneze parintii iubitei sau a iubitului, dar tu? Deci hopa si va fi binehappy be happy as mai spune

| nice67 a răspuns:

Controleaza-te, e normal sa ai emotii. Fiii cat mai originala si comporta-te cat mai firesc posibil nu lasa emotiile sa te doboare.

| kasty a răspuns:

Draga nu te gandi la ea ca la o intalnire cu socri, ci efectiv ca la o intalnire cu parinti lui
fii relaxata si u insati si neaparat politicoasa
nu uita de buchetul de flori pentru ea si sa o complimentezi atat pe ea cat si ceva de prin casa
calm ca totul va fi bine
si sunt convinsa ca el va stii cum sa gestioneze problema, iar parintii lui iti vor usura si ei munca... doar nu sunt bau-bau
pup

| MayanMistica a răspuns:

O intalnire cu ''socrii''. Deja au amprenta, fapt ce face tensiunea si mai mare iar pe ei ii caracterizeaza fiind drept babau. Sunt doar parintii lui, o alta familie de oameni. Si nimic mai mult. Nu trebuie sa impresionezi pentru ca daca acum te chinui sa faci asta, va trebui sa te chinui mereu. E ca si cum ai vrea sa iesi mereu din casa machiata standard si intr-o buna zi primesti un telefon de urgenta si iesi din casa cum apuci. Nu mai ai timp sa te ascunzi dupa paravan iar adevarata ta fata va fi desconspirata. Asa ca fi tu insuti si totul va fi ok. Ce n-am putut sa inteleg niciodata : cum puteti sa ii numiti parintii socrii cand ei baietii nici macar nu v-au pus inelul de logodna pe deget?! Nu mai spun de fete care se autointituleaza cu numele de familie al iubitului dar ei nici macar nu le-au cerut de neveste.

| Noonee explică (pentru MayanMistica):

Draga mea, citind raspunsul tau, credeam ca este cel mai inteligent, pana cand am ajuns la "cum puteti sa-i numiti "socrii". Poate nu ai observat ca am pus ghilimele si am spus ca suntem INCA niste copii. De ce mi-ar pune inelul de logodna acum, cand suntem copii? Si da am curajul sa-i numesc asa pentru ca amandoi ne iubim mult si vrem sa ajungem in punctul in care eu sa pot spune cu adevarat "mama soacra", mamei lui. Multumesc pentru raspuns, imi va fi de ajutor

| MayanMistica a răspuns (pentru Noonee):

Tu decizi daca iti va fi sau nu de ajutor.Tu ai postat ceva si ai asteptat un raspuns. Nu l-ai asteptat pe cel care trebuia sa-ti gadile urechile cum ti-ai fi dorit tu, sau asta iti doreai?! Punand o intrebare poti primi o multime de raspunsuri.Ca nu toate sunt pe placul tau, asta e. Nici noi oamenii nu suntem la fel, atunci de ce ne mai deosebim unii de altii?!

Raspunsul '' cum puteti sa-i numiti socrii'' nu facea referire in mod deosebit la tine ci la multitudinea de fete foarte foarte tinere care fac aceste afirmatii.
Ai afirmat ca sunteti inca copii.La 18 ani o persoana este considerata adulta si are discernamant. Are drept de semnatura si de a suporta rigorile legii. Ca voi va simtiti copii asta e altceva.Eu iti doresc tot binele din lume sa stii, dar din nefericire am vazut multe tinere foarte entuziasmate la varsta asta care mai apoi nu-si scoteau soacrele din scorpii. Am trecut si eu printr-o experienta urata si pot spune ca e mai bine sa iei masuri sentimentale decat sa-ti rozi unghiile mai tarziu si s-o faci cum iti vine la gura.

| Noonee explică (pentru MayanMistica):

Nu e vorba "sa-mi gadile urechile", ci un raspuns care as fi in stare sa-l si practic, cum ai zis tu, un mare adevar, sa nu incerc sa impresionez, dar eu la 18 ani dabea impliniti, sunt inca un copil, cel putin asa am fost crescuta (trebuie sa fi matur psihic, zic eu, ca sa poti fi numit adult si sa ai drept de vot ) nu ca altele care la 14-15 anisori deja arata si gandesc ca la 20 si sunt foarte experimentate cu "viata". Tocmai asta si fac, sunt grijulie si incerc sa am bun simt si sa nu ma doara undeva...(ca altele) atunci cand ii voi intalnii happy Iti doresc si eu tot binele din lume.

| MayanMistica a răspuns (pentru Noonee):

Daca vrei sa vorbim mai mult uite adresa mea de messenger: beetjechique@yahoo.com
Acum sunt online.
O seara frumoasa

| spi a răspuns:

Buchet de flori, bomboane, o sticla de vin, un bibelou ce vrei tu:d stai linistita:p si nu uita cum te imbraci sa nu cumva sa te critice.si eu am trecut prin asta si am avut emotii asa ca iti doresc din tot sufletul bafta. pupici

| AdyRo98 a răspuns:

Scapa de emotii si lasa totu sa vina de la sine daca prietenu tau vrea sa te prezinte parintilor nu ai dc sa iti fie rusine sau sa ai emorii(pentru tm e a 2 oara). daca vrei sfaturi lasa coment la raspuns