Sigur, de fiecare data cand aflu ca a murit o persoana cunoscuta, chiar daca o vazusem doar o data tot ma strange in spate si am un sentiment de tristete
Da am trecut si eu prin asta mai de mult a murit o fetita pe care n-am apucat niciodata sa o cunosc dar felul in care a murit, chinul prin care a trecut si faptul ca toata familia ei era foarte distrusa m-a afectat emotional m-am gandit mereu la asta
Moartea nu este un moment placut, si cand auzim la tv despre accidente de diferite feluri ne cutremuram, ai vazut bine ca o tara intreaga stia de accidentul de avion cu medici si desi nu o cunosteam pe tanara aceea tot ne-a parut rau la toti de ea, probabil ca acelasi lucru ti s-a intamplat si tie la aflarea vestii triste despre persoana respectiva
Moartea e singuru lucru care schimba tot. Este perfect normal sa treci prin ceea ce treci. Problema e alta, ca nu cunosteai acea persoana (nici macar nu stii daca era ce pretinde ca era). Facebook, Twiter (sper ca am scris corect) si alte tampenii d-astea sunt false mijloace de socializare. Poti vorbi luni intregi cu o persoana si de fapt ea sa nu fie cine crezi tu ca e. Poa sa fie si Pedobear.
Nu vreau sa-ti aduc vreo jignire, dar pot sa-ti spun ca ii citeai in ochi(vorbind prin prisma fotografiilor) blandetea si bunatatea.Te asigur ca era o persoana cu un caracter deosebit.Altfel nici nu se poate.Aici nu e vorba de falsitate si de alte lucruri.
Totusi, e vorba de memoria unui om care nu se mai afla printre noi.