| Frumusica52801 a întrebat:

Bună, TPU. Cum va dați seama dacă sunteți într-o relație toxică? Poate e ciudat sa întreb aici doar ca pur și simplu nu îmi dau seama, sunt într-o relație de 6 luni cu o persoana, încă de la început ne certam în fiecare zi, ma și lovit de 2 ori chiar, dar am zis sa îl iert, deși ne certam tot timpul era bine simțeam ca ma iubește îmi ofera destulă atenție, doar ca nu știu m-am saturat sa ma cert cu el în fiecare zi adică de 2, 3 luni am început sa fiu nefericita lângă el, și mi-am dat seama de chestia asta abia acum. Puteți sa îmi dați un sfat?

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Nu e nevoie de niciun sfat. Asta ține de simțurile omenești primare. Așa cum simțim că ne e foame sau că ne e somn, așa simțim și dacă persoana de lângă noi e toxică sau nu.

4 răspunsuri:
| m7PGmirelapopescu a răspuns:

Nu.Nu as ști ce sa zic. Poate se schimba ceva

| 1onurReal1 a răspuns:

Este de ajuns să-l ierți o dată astfel de dezumanizați! Este de ajuns să-ți dea o palmă, Este de ajuns săi accepți o singură dată agresivitatea fizică asupra ta, și restului vor face ei, înzecit de la sine, mult mai rău! Nu accepta să fi băiat de joc la toți, dezumanizați! Fi fată serioasă! și lasă-l că-ți va distruge sănătatea sufletul inima o să-și bată joc de te tine! Până o săte distrugă! Doamne Dumnezeule ferește și Isus Hristos! O fată cu respect de sin real si Adevărată niciodată nu se va încurcă cu toți terminați lumi ce au alți grijă de ei sau bărbați ce le tratează ca în pușcărie

| Violleta2022 a răspuns:

Ceea ce ai descris tu acolo ESTE o relatie toxica si violenta de care trebuie sa fugi!
Inca de la prima jignire sau lovitura trebuei sa stii ca este vroba de o relatie toxica si trebuie imediat rupta legatura cu acea persoana, fiindca nu este normala.

| Kiran a răspuns:

Toate relatiile sunt toxice oricat ar pretinde alte persoane ca ma insel pentru ca toti oamenii avem parti intunecate si violente, uneori semnele se vad devreme, alteori tarziu.

Depinde cum te-a lovit si sub ce pretext sunt certurile. Atentie vei primii de la orice barbat atat timp cat prezinti un interes.
Personal iti recomand sa incepi sa cunosti alti barbati, sa vezi ce probleme au alte relatii si totodata sa vezi cum s-a manifestat viitorul iubit in fosta relatie pentru a evita multe probleme din propria relatie.