In primul rand incearca sa te minti, cauta toate defectele posibile la ea ( orice detaliu ), gandeste-te ca nu ai fi putut avea un viitor cu ea, orice, tu stii cel mai bine. In al doilea rand cred ca te-ar ajuta ( pe mine m-a ajutat ) sa faci sport, acum ca sa mai incalzit iesi la alergat. In al treilea rand Muzica, stiu ca probabil in momentele astea preferi muzica mai linistita ( de jale ) dar ar fi bine daca vrei sa o uiti mai repede sa asculti o muzica mai dura ( "misogina" sa zic asa ) gen parazitii, bug mafia; dar si muzica house te-ar mai inveseli ( depinde de fiecare ). In 2 luni o sa-ti treaca.si mai incearca sa cauti o alta fata
Bine ai facut, doar nu vroiai sa continui sa te minti singur.Ai sa vezi ca este mult mai bine fara ea,si stiu ca acum iti e greu...E si normal!
Ai sa o uiti, asta e drept!
Iesi cu prietenii, distreaza-te!
Stiu ca dupa ce te desparti de o fata iti lipseste si iti lipsesc si momentele frumoase care l-ai petrecut cu ea. Incearca sa gasesti pe altcineva alta fata si atunci o sa uiti de fosta.
Mergi înainte.Caută-ţi un hobby,ceva care să te tină ocupat
.Un animăluţ de exemplu
, sau ceva în care ai putea să investeşti sentimente, dar să şi primeşti
.Şi cum un animal tear iubi neconditionat
.Go for it
. Încearcă să o uiţi. Teaş fi sfătuit să ţi găseşti altă fată.dar nu ţi pot garanta că alta te va iubi sau nu.dar pe scurt.caută ceva cu care să ţi umpli timpul. acel timp care îl petreceai cu ea înainte.Succes,şi sper să ţi găseşti pe cineva care să ţi merite dragostea
Gaseste-ti o ocupatie in orice moment al zilei, sa nu stai sa te plictisesti si sa te gandesti la ea. Cu timpul, trec toate dar asa e la inceput,... mai greu. Sau eventual gaseste-ti alta prietena rapid, si sigur nu te vei mai gandi la fosta.
Capu' sus.
Sfatul meu este sa. iesi cu prietenii uita-te si la alte fete incearca sa uiti. prin efort poti reusi repede fa-ti abonament la sala trage tare si o sa uiti gandindu-te tot mai mult in alta parte. nici nu aveai nevoie de ea, iti vei gasi alta repede