| caprioara a întrebat:

As avea nevoie de cateva sugestii! Deci ma explic: Aseara am vorbit pe mess cu un prieten de-al meu, doar ca lui ii cam place de mine. El este in romania iar eu sunt in alta tara.In 19 iunie el vrea sa vina aici la munca; pe perioada de vara, si am vorbit despre biletul de avion, despre mai multe chestii. Apoi m-a intrebat ca atunci cand o sa vina, o sa ies cu el in oras la suc, cafea si chestii de astea.( Cand ne intalneam sau cand vorbeam pe mess el intotdeauna imi facea curte). Eu bineintelees ca nu i-am dat un raspuns concret, i-am zis doar ca o sa vad ca sa nu se simta jignit.Eu am prieten de 4 ani, iar prietenul meu a vazut toata convorbirea noastra, dupa. S-a enervat, mi-a zis cele mai urate lucruri posibile; ca-l insel cu altii, m-a jignit intr-un mod groaznic; apoi a inceput sa-si sune fratele sa-i zica ca eu il insel, ca nu se mai poate.Infine lucruri la care nu ma asteptam, sincer.Eu nu am zis nimic pentru ca nu am considerat ca fac un lucru atat de grav(cu toate cu amicului meu ii place de mine iar asta pentru prietenul meu poate fii suspicios). Ce as trebui sa fac, sa incerc sa-i explic sau sa-l las, sau ficare pe strada lui.Eu ii iubesc mult da nu pot trece cu vederea peste jignirile lui care au fost foarte grave.Multumec mult si scuze de deranj

Răspuns Câştigător
| Grunwaldmantuitorul a răspuns:

Instincul iti spune ca baiatul din Romania te place. Intrebarea mea este, TU IL PLACI PE EL? Iar in legatura cu actualul 'prieten' Nu este vina lui ca este o greseala biologica Un accident genetic, Este vina ta ca nu iti asculti instinctul inascut Care iti trimite mesajul clar 'NU TE MERITA' O Femeie sau un barbat NICIODATA nu ar insela Sau ar caut sa insele Daca ar face o alegere BUNA a partenerului de la bun inceput. Sfatul meu este simplu, TE SIMTI SEXY, FEMININA, CONFORTABILA, INDEPENDENTA, LIBERA, DORITA, Alintata, rasfatazata,? Daca DA, Stai cu ACTUALUL. Daca nu, Ascultati INSTINCUL si nu iti fie frica ca nu mai exista barbati pe lume, Sunt 3 Miliarde dintre care UNUL cu siguranta te va face sa FII ASA CUM AM DESCRIS MAI SUS

7 răspunsuri:
| candycarrie a răspuns:

Orice baiat te face sa te simti inferioara si sa te jigneasca nu te merita.indiferent ce ai face, mai ales ca sincer nici mie nu mi se pare ca ai facut ceva gresit. unii baieti incearca sa te faca sa te simti vinovata si cu cat incearca s ate prinda cu ceva cu atat te vei indeparta de ei, vei nutri sentimente negative, si ii vei ascunde lucruri.imi imaginez ce ti'a spus si ar trebui sa ii zici ca nu meriti sa ti se spuna asa si ca daca te iubeste, te iubeste pentru ca te cunoaste si pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce presupune el ca esti.>big grin

| irina20 a răspuns:

Ma trebuia sa-i fi spus amicului tau ca ai deja un iubit si ca nu-l placi asa cum vrea el. Vorbeste cu iubitul tau. Explica-i, spune-i ce ne-ai spus si noua. E urat ca te-a jignit dar ar fi o scuza faptul ca te iubeste si ca s-a simtit intr-un fel tradat. Pune-te putin in locul lui.Cum ai reactiona? Sper sa fie ok, bafta!

| Noname_6326 a răspuns:

Tu i-ai aratat lui convorbirea dintre tine si prietenul tau sau al vazut singur? Daca a vazut singur iti dai seama ca s-a simtit tradat, probabil te iubeste foarte mult si ii este frica ca tu sa nu il placi pe acel prieten, sa nu te piarda.Intelege-l, e normal sa se poarte asa, cred ca si tu ai ai fi facut la fel in locul lui.Cat despre acel prieten explica-i ca nu poti sa iesi cu el din motiv ca iti iubesti prietenul(iubitul) si nu vrei sa te certi cu el sau ii poti propune sa iesiti toti 3 la un suc. Iar iubitului tau explica-i cum sta treaba si propune-i si lui acelasi lucru ca sa se convinga ca nu e ce crede el.Nu cred ca are rost sa termini relatia asta de 4 ani.Totusi nu esti o copila.happy

| sergiu76 a răspuns:

Iar ai comis-o. din ce ai spus imi dau seama ca esti nehotarata.totul depinde de tine.gandeste-te ce vrei sa faci si fa.

| doctoru_5476 a răspuns:

Nu cred cai frumos dar gandeste-te ca tu nu poti sa te duci la o distractie chief nunta e. t. c finca nu pot nici sa te uiti la cineva ca iti si va reprosa trebui sai spui ca o relatie fara incredere nu-i relatie si trebui pus cap ca mai tirziu iti pare rau

| sellyyy a răspuns:

Pai daca el te-a jignit foarte tare inseamna ca nici macar un amic nu te lasa sa ai.indiferent ca acest amic te place sau nu. daca jignirile lui te-au durut foarte tare si oricat l-ai iubi nu il poti ierta inseamna ca trebuie sa faci un alt pas important in viata ta.incearca sa il cunosti pe celallat baiat poate e altfel.ramane la alegerea ta.intai si intai ascultatzi inima si ai grija cu sentimentele tale

| carmenutza a răspuns:

In primul rand. daca sunteti impreuna de atata timp ar trebui sa aiba incredere in tine, totusi ati trecut prin multe. Oricum ai vorbi cu amicul tau el ar trebui sa inteleaga, ar putea fi chiar el in persoana ta o data si nu cred ca ar reactiona asa. Parerea mea este ca prima data trebuie sa vorbesti cu el despre asta. E pacat dupa atata timp, dupa atatea petrecute impreuna sa va despartiti pentru ca... el e gelos. Poate sa'i placi amicului tau, dar si el cred ca intelege situatia ca tu ai o relatie stabila de atata timp. E alegerea ta daca te desparti sau nu de prietenul tau, pana la urma faci ce'ti cere inima, desi stiu si te cred ca e greu sad. Prima data discuta cu el despre acest subiect, apoi daca nu intelege mai bine luati o pauza sa zic... sper ca ti'am fost de ajutor :*