Bună!
Dacă el nu a vrut cu nici un pret al treilea copil și totusi acum ești insărcinată cel mai bine naști copilul și aștepți să-i treacă supărarea.
Nu neapărat că nu are incredere in tine dar pentru că a făcut o obsesie că-i ajung doi copii acum nu știe cum să-și verse frustrările.
Incearcă să fii cât mai calmă și nu are rost să te cerți pentru asta.
Acest copil iți va aduce multă bucurie și o să-l iubească și el când o să vadă că e la fel de crăcănat ca tatăl lui.
Chiar nu știu ce au unii tați, dar imi pare o problemă.
Ba să fie doi copii.
Ba să nu fie mai mulți de trei.
Ba să aibă numai fete.
Ba să aibă neapărat băiat.
Cine poate să-i ințeleagă?
Da, ai dreptate. Barbatii nu au voie sa aiba opinii contrare femeii. Ei trebuie sa aduca bani in casa si sa faca tot ce zice femeia, ca asa trebuie sa faca o sluga sau mai bine-zis boii.
Dar pe femei cine le intelege? Nici cel de sus.
Ai grija cu incapatanarea ta, sa nu ajungi sa iti rozi unghiile, sa dea natangu divort, nu prea pare sa le aibe pe toate, te trezesti cu 3 copii si cu fundu in strada. Uneori mai trebuie sa facem si compromisuri! Omu munceste pe rupte, poate nu crede ca se va descurca cu 3 copii. Acum, eu nu iti zic ce sa faci, dar in anul 2025, e normal si e legal si e incurajat avortul,decat ca copilu sa nu fie dorit,ori sa fie urat, ori sa se faca diferente,ori mai rau, sa nu fie recunoscut, ori sa se ajunga la altele, mai bine avort. Nu te lua dupa lume, citeste atent sfatul meu, si al altor oameni, si tu decizi ce faci, ca in caz ca idiotul baga divort(te astepti la orice, uneori si proprii dinti ne musca limba) nimeni nu va avea de suferit decat tu si copii tai!
Dumnezeu va avea grija si de acest copil, felicitari ca nu ai facut avort.Nu iti pune mintea cu sotul tau, cel mai probabil dupa ce nasti ij va trece. Oricum e mult mai bine si sa ramai mama singura decat sa omori cu mana ta propriul copil.a Si noi l-am avut pe cel mic desi am folosit prezervative, acum ne topim toti de dragul lui.Probabil reactia lui e mai mult rezultatul frustrarii decat chiar crede in mod real ca nu e copilul lui.
Să spun și eu o părere. Cred că el simte de ceva vreme că tu nu îl iubești cu adevărat, că nu îl respecți și nu îl apreciezi la adevărata lui valoare (om cinstit, harnic, familist). Și cam așa cred și eu că stau lucrurile. Fraza de la urmă "să-și bage mințile în cap" trădează asta. Nu spui așa decât unuia pe care îl disprețuiești. Același lucru e valabil și pentru "prostii din capul lui" (extras din răspunsul pe care îl dai lui LaSteaua) - tot un fel de dispreț exprimă. Din nefericire, îți mai dă apă la moară și un utilizator de aici făcându-l idiot - citez: "în caz că idiotul bagă divorț".
Chestii de astea ruinează o căsnicie.
Tot ce am scris, nu le lua ca o critică. E doar un sfat, pentru a-ți evalua și tu propria-ți poziție în cadrul cuplului, care sunt adevăratele sentimente pe care le ai față de el; și eventual să faci niște îmbunătățiri. Ar fi spre folosul tău și al celorlalți din familie.
Despre teste nu mai zic, pentru că au zis destul cei care au răspuns mai sus.
E cam drastic sa te banuiasca de infidelitate, doar pentru ca ai ramas insarcinata.
Aici e vorba despre altceva.
Altceva poate insemna proiectie: te acuza de ceea ce face el.
Verifica (fara sa-i spui lui!) daca asta poate fi o posibilitate.
Nu cred ca el ar insela, chiar munceste mult și vine tot timpul mereu acasă, nu imi da de gândit, numai ca el tot timpul a fost mai gelos dar asta devine deja deranjant sa ajungă sa facă test de paternitate, este prea mult și chiar sufăr ca nu are încredere absolut deloc în mine.
Am trecut fu vederea peste anumite gelozii și prostii din capul lui, dar asa cum am mai spus asta parca le întrece pe toate.
El spune ca nu are încredere absolut în nimeni pe lumea asta și atat.
Pentru liniștea lui eu sunt de acord sa facă, nu am nici o frica știu deja rezultatul, dar nu pot sa îl iert ca ajunge sa facă asa ceva.
"el tot timpul a fost mai gelos" Mie imi este destul de clar.
Dar tu traiesti cu el.