| NuDauNiciunNume a întrebat:

Buna tuturor. Sunt intr-o situatie destul de coplesitoare cred eu. In 2 saptamani ma casatoresc si tatal meu este bolnav, a fost si inainte dar parca acum mai rau. Acum suntem la urgente, pe langa ca am avut stresul obisnuit cu organizatul nuntii, m-am confruntat in ultimii 2 ani cu anxietate puternica si tot ce vine cu ea. Acum de cateva luni stau stresata nu cumva sa se intample ceva cu tatal meu si poate suna egoist, dar si cu nunta. Imi doresc sa fie alaturi de noi in ziua nuntii si nu cumva cel mai negru cosmar sa se intample chiar inainte. Un sfat, orice, va rog.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Lasa pe mama ta sa stea langa tatal tau si tu ocupa-te de organizara nuntii, eliminand starile de anxietate si stres care nu te ajuta, dimpotriva, iti fac mai rau.
Nu te mai teme ca ceva rau se va intampla fiindca atragi relele, fii pozitiva si gandeste-te ca totul va fi bine iar tatal tau va fi prezent la nunta ta.
Nu face nici un sens sa pui raul inainte, odata ce spui ca vrei sa ai tatal la nunta... atunci de ce atata negativitate si influenta negativa?

| relian a răspuns:

Daca ai trecut pe aici sa ne spui ca te mariti e ok, am luat la cunostinta laughing, dafr eu stiu ca voi femeile bagati poze, comentari pe FB acolo trebuie sa bati clopotele nu aici.
Si daca ar fi sa te luam in serios, taicatu este bolnav, nu se afla printre noi mesia sa il vegheze pe tatal tau, asa ca sincer chiar nu vad rostul acestei intrebario stupide, sper ca tu este ceva mai dezghetata si ai pus intrebarea asta doar sa ne spui ca te mariti, nu altceva.
Sa fii sanatoasa, taicatu la fel.

| StoicAnalysis a răspuns:

E nasol, dar nu-ti bate capul prea mult. Concentreaza-te pe nunta.
Depinde ce are tatal tau si in cat timp este nunta. Daca nu e ceva foarte grav si nunta o ai in cateva saptamani sau luni, nu ar trebui sa-ti faci griji prea mari.

Daca in cel mai nefericit caz, tu crezi ca are sanse foarte mari sa nu mai fie printre voi in perioada nuntii, cauta un inlocuitor pentru el cand o sa fi dusa la altar. Stiu ca suna foarte cinic din partea mea, dar e mai bine sa ai un plan de rezerva de pe acum si sa nu ai socul asta atunci cand o sa se intample si sa nu aiba cine sa te duca la altar.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Ori la bal, ori la spital! Este alegerea ta ce vei face cu viitorul tău! Tatăl tău și-a trăit viața, sar tu ce vei face cu viitorul tău?
Este părintele tău, dar el reprezintă trecutul, copilăria ta! Viitorul este lângă tine și vrea să îți fie alături toată viața!
Ce vei alege trecutul sau viitorul?
Sunt trecut prin viață și dacă vei alege trecutul, vei distruge viitorul tău!

| angel6lust a răspuns:

Casă de piatră!

Spui și ce boală are tata? Poate ajunge el la nuntă? Sunt multiple cauze pentru care ar fi ajuns la Urgențe, iar de la unele boli se poate recupera mai repede, doar întreb.

Oricum, pare ca dracu` să auzi așa ceva, dar aia e, nu prea poți controla așa ceva și uneori în viață ni se întâmplă căcaturi, chit când nu trebuie.

Casă de piatră, din nou îți urez, și însănătoșire grabnică tatăului.

| Solane a răspuns:

Cred ca s-a stresat si s-a obosit si el pe langa tine. Nu-l mai trimite sa-ti faca comisioane ca tu nu ai timp.
Nu cred ca o petrecere e mai importanta decat viata si sanatatea unui om.
Sanatate tatalui!
Casa de piatra!

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Sa te relaxezi. Acestea nu sunt lucruri pe care sa le poti controla. Nu ai decat sa te rogi ca totul sa decurga bine si sa te asiguri ca primeste ingrijirile medicale corespunzatoare. Toate cele bune iti doresc, si eu trec prin stresul cu organizarea nuntii

| NuDauNiciunNume explică (pentru IL0VEDINER0):

Multumesc la fel. Tare ma tem daca nu ar decurge bine, ce as face crying(

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru NuDauNiciunNume):

Din pacate, cum am mai spus... nu sunt lucruri pe care sa le poti controla. Chiar daca nu va putea ajunge la petrecere, vei putea petrece timp cu el acasa sau chiar in spital. Nu are rost sa iti faci griji pentru lucruri pe care nu le poti controla. Stiu un caz in care tatal mirelui a murit fix in ziua nuntii. si petrecerea a continuat...

| Zergiu a răspuns:

Pare că ești în mijlocul unei furtuni și e normal să simți că te sufoci. Nu ești egoistă, ci doar om. Îți pasă de tatăl tău, dar și de nunta ta, și e ok să vrei să le ai pe amândouă. Ai voie să simți tot ce simți, frică, vină, stres. E normal, nu te judeca prea aspru. Trăiește zi cu zi. Nu te gândi la toate scenariile deodată. Fă față momentului prezent. Încearcă să vorbești cu cineva apropiat, nu ține totul în tine. E ok să te doară, e ok să plângi, e ok să-ți fie frică. Nu te învinovăți pentru că vrei și bucurie, și liniște. Nu e egoism, e iubire.