Se vede ca o doare pe ea in fund de tine, pentru ea este mai importanta vacanta in Viena, poate ea are deja pe altcineva cu care a plecat spre Viena, tu numai contezi pentru ea, ce varsta ai dar sotia? Si ce operatie ai facut?
Banii sunt mai importanți decât sănătatea/viața soțului. Din câte înțeleg nu prea îi pasă de tine. Excursia chiar nu putea fi reprogramată?
Necunoscand despre ce tip de operatie este vorba si cat de grava este problema ta de sanatate, tind sa zic ca sotiei tale nu prea ii mai pasa de tine. Daca problema ta de sanatate nu e una grava, voi undeva in relatia de cuplu aveti probleme mai serioase decat operatia in sine, posibil sa impartiti chiar vina.
Sa inteleg ca vacanta era planificata. De ce ai rugat-o sa nu plece?
Nu ai spus ce operatie a fost, unii barbati sunt dramatici si se asteapta sa fie tinuti in palma cand nu le e bine, sau vad un lucru minor ca fiind dificil. Nu cred ca ai avut operatie pe creier si ele au plecat in vacanta
Dacă excursia a fost plătită dinainte, e bine că s-a dus, altminteri erau bani irosiți. Pentru fiica voastră este o experiență de neuitat. Ești bărbat, strânge din dinți și învață să te descurci singur
Desi ar fi trebuit sa fie o operatie usoara de colicist nu a fost asa deoarece am ajuns Tarziu pe mana chirurgului puroiul please pe Toate canalale riscam septicemia, practic am sarit groapa cum a spus dl doctor.Bani cheltuiti in acest concediu, ar fi fost de mare ajutor la factura operatiei si a servicilor spitalului privat.A trebuit sa ma imprumut la rude factura fiind de 20000 lei.
Depinde de problemata despre care nu spui, dar vrei raspuns concret.
Pentru multi, operatia de hernie inghinala de exemplu, este o operatie grea, dificila ..In aceste cazuri multi vor cainati, ajutati, leganati bla bla.Alti oameni dupa astfel de operatie sunt activi fac activitati etc..Deci daca esti genul,, fatalau,, o inteleg pe doamna ..Desigur ca nimeni nu spune in situatii de genul,, banii sunt mai impo,, decat daca acolo deja sunt probleme vechi de cuplu. Concluzia mea? nici banii nici operatia nu sunt prb cheie, problema find relatia din cuplu!
Succes!
Dar, tu cum te-ai comportat cu soția ta până te-ai operat? Oare tu nu ai lăsat-o singură cu un sugar? Tu cât de mult i-ai fost alături în toți anii de căsnicie? Tu i-ai fost alături când nu se simțea bine?
Crezi că dacă este cu fata voastră te va înșela acolo? Să știi că te poate înșela foarte bine și în țară, nu e nevoie de Viena!
De ce îți pare rău? De soție și fată sau îți pare rău că nu o poți controla, că nu mai ești "stăpânul, șeful casei"?
Cum scrii mi se pare că suferi de o gelozie feroce, că nu suporți femeia independentă, dar mai ales nu suporți să nu fi ascultat!
Eu, chiar o felicit pe soția ta, că a avut curajul să te înfrunte!
Ar trebui să vă despărțiți, întrucât ei îi păsă mai mult să meargă în concediu, pana mea.
Cred ca au procedat corect.Ai vrea sa stea langa fundul tau 24/24? Daca ai reusit sa-ti faci cont nou pe TPU nu a fost asa de dificila operatia.
Sit u ai face la fel? Contul a fost facut saptamna trecuta, operatia a fost in martie.
Salut. Pentru ea este importantă vacanţa decât sănătatea ta, ameninţ-o cu divorţul. Nu îi pasă de tine.
Esther100 întreabă: