anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

nu imi mai suport mama. E cea mai nebuna si rea femeie pe care o cunosc. Ea este asa in fiacare zi dar azi s-a crizat, nebuna. Am intrebat-o daca stie ceva de tusul meu si a inceput. Ma omori. Mai bine nu te faceam. Se semei cu porcul de taicatu'. Parintii mei au divortat si ma creste ea. Nu imi place sa mi se aduca astfel de jigniri mai ales ca bursa si slujba mea intretine casa in timp e salariul ei de rahat nu ii ajunge nici pentru cateva pachete cu tutun.Dar azi m-a tras de par m-a facut curva nenorocita, ceea ce eu as putea sa o numesc. laughing Nici nu stiu ce face in timpul liber cred, dar sunt multe zvonuri despre ea. Nu asta e problema. Mi- a aruncat seratarul jos si a incept sa scoata cu violenta totul din el mi-a rupt desenele pentru faculate si a fuct scandal. Apoi a inceput sa planga si sa se duca la servici. Nu am mai facut nimic si mi-am zis sa o las in pace. Dupa incidentul asta mult mai violent decat descrierea mea si multe altele din trecut am ajuns sa ma intreb daca nu cumva are probleme reale. Ar trebui sa o vada un psiholog?

12 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Eu cred ca are probleme si sta prost cu psihicul, iar tu nu faci decat sa o denigrezi.
Mai bine ai vorbi cu ea cand este calma si ar fi indicat sa ii sugerezi un control medical pentru ca nu ii fac bine aceste iesiri violente.
Sunt mama si inteleg situatia ambelor parti...
Ca un copil ascultator si iubitor de mama, ar fi bine sa ii fi alaturi si sa ai grija de ea, ulterior va fi tarziu pentru regrete.
Du-o la medic si nu iti mai injosi cea care ti-a dat viata!
O zi buna!

| neutrino a răspuns:

"Mama trebuie sa o iubeste fara de pricina!"-Nichita Stanescu.

| Coquinetza a răspuns (pentru neutrino):

Probabil era mort de beat cand a zis aia, cum a fost toata viata.
deci se aplica si la "mamele" care isi arunca copiii in tomberon dupa ce ii nasc, nu?

| anonim_4396 explică (pentru neutrino):

"Nichita Stanescu nu a avut niciodata dreptate"- XtremeAlex.

| Lawliet14 a răspuns:

E la menopauza. Intereseaza-te! Da, ar fi indicat sa vada si un psiholog.

| Coquinetza a răspuns (pentru Lawliet14):

Menopauza nu o scuza pe o mama sa se comporte ca un monstru cu copilul ei.

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Salut, imi pare rau pentru situatia ta probabil mama ta a trecut printr-o trauma din cauza tatalui tau si a divortului. Incearca s-o duci la un psiholog neaparat, n-o lasa sa i se agraveze situatia.

| CristinaSNC a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa o vada un psiholog. Orice om mai are iesiri nervoase dar ea exagerata din ceea ce povestesti tu...

| apz a răspuns:

Cel mai indicat este un psiholog în situația ta. Saaaaaau o terapie cum sunt cele în cuplu, doar că la voi o să fie "terapia mamă-fiică".

| MariaMagdalena1046 a răspuns:

Probabil are o depresie, facuta in urma divortului, ar fi foarte bine sa o vada un psiholog happy

| StArLyLy31 a răspuns:

Cel mai si cel mai indicat este sa o vada psihologul...

| StArLyLy31 a răspuns:

Cel mai si cel mai indicat este sa o vada psihologul...