Mie mi-ar place sa va cunosc, mai ales pe fete si in viata reala. Plec saptamana asta la Bucuresti si tot ma gandeam daca exista vreun loc de intalnire acolo, daca nu e prea de tot sa pun asa lucrurile...
Joi, Ora 15 00, Parcul Herestrau, iesirea spre Coloane, cu o hartie pe care scrie TPU in mana.
Eu cunosc pe Cryss si Mitza, Cryss mi-e colega de clasa si de banca..asa am ajuns pe acest site
Poi iubitul meu e latinu...doar k el intra pe site de la birou si eu de acasa....cand suntem imp(acasa k locuim imp) nu intram niciunul p site
Poi iubitul meu e latinu...doar k el intra pe site de la birou si eu de acasa....cand suntem imp(acasa k locuim imp) nu intram niciunul p site
Doar cu mine, deocamdata. Dar sa stii, ca si spatiul virtual face parte din viata reala, ca doar suntem constienti de noi si de actiunile noastre,... sper.
@adyth.Sunt doar curios daca avem si bisericute pe TPU. Bisericute si in realitate.sau doar virtuale
Timishan este primul membru de pe TPU (strain) pe care l-am cunoscut!... un om de la care am invatat cate ceva
.si care a fost amabil cu mine
.inca odata multumes si ma bucur sa te cunosc timisan! app ce nepot ii gratian
)