| Ivo a întrebat:

Care si-a intalnit prietena/iubita pe net?

Răspuns Câştigător
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Eu nu...nu mi se pare ok sa iti gasesti prieten pe net...niciodata nu ajungi sa cunosti o persoana destul de bine pe internet... dar sunt si unele situatii in care poate functiona o asemenea relatiewinking

12 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, am avut o tentativa, dar nup... m-am convins de faptul ca nu merge asa...mai bine un iubit aproape si sa il cunosc personal nu sa vb tot pe mess, ce relatie...

| Cryssy a răspuns:

Eu.hee hee...pare ceva cam aiurea... dar noi .la inceput am vorbit pe mess(el avea id-ul meu de la cea mai buna prietena a mea), am vorbit la telefon, ne-am intalnit, si acum suntem foarte fericiti si ne iubim enorm. :X:X:X

| thehope a răspuns:

Si eu mi-am gasit iubitul pe net... dar n-a fost sa fie...au fost niste probleme destul de mari care au distrus totul... daca incerci sa gasesti asa ceva... cel mai indicat ar fi sa fie cat mai aproape de tinewinking

| Nastia a răspuns:

Eu.

| zanabuna a răspuns:

Eu. mi-am cunoscut pr pe un site.si de atunci suntem impreuna.cu toate k ne desp 200 km. dar ne descurcam.winking

| koxatu a răspuns:

Eu nubig grin logic e sa o gasesti pe strada, la o petrecere, in clasa, pe autobuz oriundebig grin dar pe net nu stiuthinking

| ake007 a răspuns:

Eu am avut o relatie la distanta ce a durat doar 1 an si 3 luni.De atunci nu mai vreau sa incerc.Am ramas buni prieteni si desi el inca mai tine la mine, nu pot sa mai am o relatie intretinuta in mare parte de internet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am gasit iubitul pe net si am fost forte fericita cu el nu ne-am certat niciodata dar din pacate sufar foarte mult pentru ca acum 4 zile a murit intru-n acident toc mai cand trebuia sa ne pregatim pentru casatorie nu mai freau sa iubesc frodata mai bine raman toata viata singura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...si eu l-am cunoscut pe net...de fapt 3 dintre ai i-am cunoscut pe net. unul relatie de 8 luni... avea 18 ani si era prea libertin.si l-am lasat cu libertatea lui... al doilea era insurat.am stat un an cu el...si l-am trimis la sotia lui cum am aflat...si al 3 sunt cu el de un an si stam impreuna la o luna dupa ce ne-am cunoscut si suntem super ok :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu... dar ne-am despartit acum 3 zile...crying crying

| MisterSteeck a răspuns:

Mam`mare mamita si tanti mita!

| pysyk17rasfatat a răspuns:

Eu si suntem de 3 ani impreunaX::X:Xsi acum am 18 ani:*:*si el 27 opstonguetonguehappy

Întrebări similare