| IoanGabriel96 a întrebat:

Câți dintre voi sunteți singuri? Mai aveți puterea de a lupta pentru o relație?

P.S:Sunt singur

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Aici e problema. O relatie, una de lunga durata, o să implice întotdeauna nu război, dar munca, răbdare și compromis. Orice ai fi citit pe Instagram, oamenii nu sunt piese de puzzle, nu se potrivesc perfect. Nu o să găsești niciodată un om care o să iubească 100% din aspectele personalității tale, pentru care sa fii cea mai frumoasa fata din galaxie și care să fie îndrăgostit iremediabil de fiecare trăsătură a ta, fizica sau de alt fel. Dacă asta aștepți, înseamnă că doar îți găsești scuze să nu crești ca om.

Cei norocoși și dispuși să lupte, ajung să umple golurile care îi despart, se modelează reciproc până devin o unitate funcțională. Problema e că tot mai puțini au răbdarea să ajungă acolo.

33 răspunsuri:
| LifeLust a răspuns (pentru VoidEternal):

Omul este o fiinta genetic sociala, ceea ce ne face sa "visam" la a avea relatii unii cu altii si sa ne simtim bine impreuna.

Dar este si adaptabil, te obsinuiesti cu sentimentul de singuratate. Poti sa te simti singur chiar daca esti inconjurat de oameni, ai familie, prieteni. Si poti sa nu simti dorul cand nu sunt cu tine. Si poti sa nu te simti singur cand n-ai pe nimeni.

Unii sunt facuti pentru a avea succes singuri, tip "hunter-gatherer" muncesc departe de clanul lor, introvertiti, lor le ia o piatra de pe umeri sa fie singuri, se concentreaza mai bine.

| LifeLust a răspuns:

Modelarea asta a partenerului are limite foarte mari, poti sa incerci sa schimbi multe dar orice ai face, o sa dai de propriile limite la final, si totul o sa reflecte realitatea. Schimbari, da, dar numai atat cat este confortabil sa traiesti cu ele pe viata.

Parte din a avea pe cineva este si de a fi acceptat si inteles, si a fi lasat liber si iubit. Daca nu-i ce trebuie, nu poti sa-i impui o viata opusa de a lui, trebuie sa gasesti persoana potrivita.

| Mosotti a răspuns:

Eu sunt singur, locuiesc cu mama, nu mai vreau relatie ca sa imi fie mai nasol.
Ca e la inceput bine, dupa aia apar discutiile.
Imi e bine asa, fac ce vreau, dorm singur in pat lejer singur, stau la TV cand vreau fara probleme, etc.