Ai dintre atat de multe lucruri frumoase de ales incat ramai si fara cuvinte. L-ai auzit cu siguranta vorbind despre ceva preferat, adu-ti aminte poate a spus nu demult ca isi doreste ceva mai special, dar nu are posibilitatea, poti incepe cu traditionalul parfum pana la bijuterii si ciocolata. Dar! daca il iubesti cu adevarat ii poti oferi o noapte romantica, lumanarele.trandafiri.lenjerie provocatoare, iti spun eu ca nu se va astepta, incerca sa te intreci pe tine
va fi bine![]()
Succes in gasirea cadoului!
Cartea "Codul manierelor elegante" de Aurelia Marinescu, si "Lectii particulare" a dr. Cristian Andrei (9595).
Sau (si) "Inteligenta romantica" am uitat autorul, e visinie, cu o tipa zambind pe coperta!
Daca armasina i-ai un gps poate va plimbati intr-o zi printr-o tara straina
, o cravata, un ceas, seturi de bijuterii, colectie de tirbusoane habar n-am trebuie sa fie pasionat de ceva, de fotbal poate i-ai un echipament de fotbal sau macar jambieri, o pasiune trebuie sa existe de care sa te legi
Cel mai dragut cadou cred ca ar fi o jucarie de plus, ceva dragut, cum ar fi un ursulet cu o inimioara pe care sa scrie 'i love you'. Sau ceva personalizat cu o poza cu voi doi, ori numele voastre, ca sa isi aminteasca mereu de tine.Chestiile astea mi se par foarte dragute(parerea mea) si nu depind de varsta! ^^
Paii![]()
O bratara de argint, un parfum, un spray. un tricou sua o camasa.
o perna cu poza voastra
sau chiar ceva care crezi tu ca ii aminteste de tine:*.
Depinde de buget. I-ai putea sa-i cumperi o cana personalizata, ceva de imbracat, un parfum.Sunt o groaza de optiuni
Succes!
O minge de basket,
O carte interesanta sau foarte utila,
Un CD/DVD,
Bilete la un concert,
O saritura cu coarda (bungee jumping),
Surprise-party,
Un catel/o pisica,
Un tricou(o bluza) personalizat(a),
Un ceas de mana,
O plimbare in doi,
O bicicleta,