| adelle23 a întrebat:

Ce faci daca prietenul tau este gay si de fapt te foloseste pentru a-si face imagine? sad Adica... eu cred ca este, si multe persoane se mira cum de eu sunt cu el.pentru ca pare.Pana si el mi-a zis ca nu stie ce sa creada...ca el simte ca nu e, dar toate persoanele ii zic. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Prietenul tau e gay dar tu esti prietena lui oficialá? Nu ti se pare ca persoanele care ii zic nu vad aspectul principal? Cum sa fie gay daca sta cu o fata? In cel mai rau caz poate sa fie bisexual, dar nici asta nu este sigur din moment ce el nu este constient de ce orientare sexuala este.
E posibil sa treaca prin transformarile specifice varstei, cu toate ca-i putin probabil ca la varsta lui sa nu-si fi definit sexualitatea. Tu crezi ca este? De ce, ai vrut sa faci dragoste cu el si te-a refuzat? L-ai vazut ca facea cu ochiul la vreun baiat?

14 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Poate e confuz. Trebuie sa vorbesti cu el neaparat. Daca ii plac femeile ramaneti impreuna, daca nu iti spun ca poate fi un prieten de nadejde. Tu ar trebui sa iti dai seama din felul lui de a fi cand e cu tine. Daca se citeste iubire in ochii lui si in gesturile lui nu poti spune ca e gay. Multi spun despre baietii timizi ca sunt gay pentru ca niciodata nu au curaj sa fie cu o fata si unii ii catalogheaza. Conteaza in primul rand ce simte el, sa se lamureasca. Nu conteaza ce zic altii.

daniela
| daniela a răspuns:

As discuta serios aceasta problema cu el, si daca este adevarat probabil mi l-as transforma intr-un prieten pe care sa-l sprijin in decizia luata.

| psihox a răspuns:

Pune-i o intrebare foarte ciudata. Documenteaza-te ce inseamna gay, in principiu. Sau spune-i sa se ocupe de doi copiii, o fetita si un baietel sa-i vezi comportamentul si limbajul.

| Manele Man a răspuns:

Cum adica spun altii? Da pe tine nu te duce capu sa tragi o concluzie daca e gay sau nu? Doh

| Majj a răspuns:

Pai a luat o pauza sa se harjoneasca cu alti baietei veseli. Nu te-ai prins?

| AlinPlaya a răspuns:

Buna! Ai baut gaz? Cum adica nu stie ce sa faca? Pai e handicapat nu gaylaughing. Vai de capul vostru.
Ave!

| adelle23 explică:

Pai a vrut sa luam o pauza si pe urma a zis " aaaa, am gresit, nu mai vreau sa luam nici o pauza " sad

| adelle23 explică:

Ideea e ca noi suntem minori, nimic mai mult laughing nu se pune problema de intimitati de'astea... si nu e vorba ca nu ma duce capul, el pune accent pe ce cred altiiwinking si apropo, poate ma tine asa, ca sa indeparteze dubiul happy. si probabil daca nu ma ducea capul, nu mai intrebam niste persoane, care vad, unele arogante. in speranta ca m-ar putea ajuta... daca nu ma duce capul, nu ma duce la nimic, in general. dar exista contradictii foarte maaaaari!

| adelle23 explică:

Faza e ca a zis ca vrea o pauza, si ca s-a razgandit. offff!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa-i propui sa luati o pauza sa`si faca ordine in ganduri, sa se gandeasca bine ce orientare sexuala are, daca chiar tine la tine sau nu. Ii spui sa luati o pauza, o luna de zile, de exemplu daca ii este dor de tine si intr`adevar iti simte lipsa e ok, dar daca nu...sad. Asa numa` bine legatura dintre voi va fi mai stransa daca chiar te iubeste.
Bafta`! Sa fi iubita!:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am pus si eu o intrebare asemanatoare ceva ore mai devreme. Eu sunt foarte curioasa de felul meu si imi pun mii de intrebari la care cateodata nu le gasesc raspuns.
Daca nu ai ajuns sa il iubesti, si doar tii la el, ar fi bine sa discuti cu el, sa il incurajezi si sa ii oferi sprijinul si prietenia ta, fara sa iti bati joc de el sau sa il faci sa sufere. E un caz special, baietii de genul asta -bisexuali- sunt sensibili si se simt jigniti, desi in sinea lor nu sunt multumiti cu ce li se intampla. Este ca un handicap, care din pacate exista si trebuie sa stim sa actionam si sa gandim matur in fata unuei astfel de situatii.
Vestea buna este ca in timp, se poate hotara ce preferinte sexuale arewinking. Si poate cine stie...alege si el calea cea buna, adica fetele.

| smileysmiley a răspuns:

E un caz mai special... nu am mai auzit asa ceva sincer thinking
Testeaza`l prin diferite metode... sa vezi daca chiar este gaywinking...adica vezi cum se comporta prin preajma la fete si apoi la baieti, gandeste`te la ceva care sa merite.
Daca este gay, si tu nu esti, sa`si pastreze instinctele pentru altii ca el, iar tu iti vezi de ''fetele'' tale iar el de ''baietii'' lui voi ramanand doar prieteni happy

| 4cidr41n a răspuns:

Ce faci daca prietenul tau este gay si de fapt te foloseste pentru a-si face imagine?
Va despartiti si ramaneti prieteni daca se poate. Dar daca nu este gay ci doar bi-curios sau bisexual?

| 123456_6433 a răspuns:

Incercati sa aveti o conversatie fata in fata despre problema asta. Expuneti-va amandoi opinia si incercat sa va dati seama ce se petrece cu adevarat. Daca tu crezi ca el e gay de ce totusi mai esti cu el? Daca chiar tii la el si iti place de el incearca sa il convingi sa nu mai plece urechea atat de mult la ce zice lumea si ajuta-l sa treaca peste asta. La un moment dat zvonurile se vor termina daca nu le "alimenteaza" nimeni si mai ales el.