| IM5 a întrebat:

Ce inseamna daca vreau sa uit persoana iubita, dar in fiecare zi ii aud numele, oriunde ma duc? rolling eyes

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca te gandesti prea mult la ea.
Eu am avut o perioada EXTREM de oribila in care ori unde dar ori unde surioara ma uitam vedeam fata fostului. Parca toti semanau cu el, parca tot tv-ul, toata strada, toata galaxya era plina cu fata lui! Ce sa mai zic ca tresaream cand mi se parea ca este el >.<.

| DariusAndi a răspuns:

Fa-ti o relatie cu el! Nu cred ca ii auzi mereu din coincidenta! Oricum vezi ce e de facut, iti mai place de el?

| IM5 explică (pentru DariusAndi):

Am fost impreuna, ne-am despartit de curand, insa, mereu ii aud numele, peste tot si mi se pare ciudatstraight face si enervant..asa nu o sa mai pot sa il uit deloc

| IM5 explică (pentru DariusAndi):

Am fost impreuna, ne-am despartit de curand, insa, mereu ii aud numele peste tot si mi se pare ciudatstraight face si enervant..asa nu o sa mai pot sa il uit deloc rolling eyes

| Madnees a răspuns:

Si eu sunt exact in aceeasi situatie. doar ca incerc sa evit sa intru in discutii in care e si el implicat...chiar daca inca mai simt ceva pentru el incerc sa imi gasesc alte ocupatii in loc sa fii stresata ca ii auzi numele. Cred ca ar fi bine sa incerci sa cunosti si alte persoane...sa intri si in alte grupuri in care el nu are atat de mult acces. sper ca te'am ajutat cat de cat :*

| bebe666ak47 a răspuns:

Macar mai iubesti persoana respectiva?

| IM5 explică (pentru bebe666ak47):

Normal.

| bebe666ak47 a răspuns (pentru IM5):

Parerea mea incearca sa ii mai dai o mica sansa poate sunteti facut unu pentru celalalt

| CrazyButt3rfly a răspuns:

Buna intrebare! Si eu vreau sa aflu.
Sunt in aceeasi situatie straight face

| IM5 explică (pentru CrazyButt3rfly):

Imi pare rau sa aud astastraight face

Întrebări similare