| taineamea a întrebat:

Ce parere aveti : merita iubitul/iubita cu care ai avut o discutie si s-a produs o ruptura recent, de la care n-ai primit un raspuns daca mai vrea o relatie sau nu cu tine si e indiferent/a si nu apreciaza dragostea ta si faptul ca tu mai vrei sa dai o sansa sa ii mai trimiti macar un mesaj de Sarbatori? Asta ca tot se apropie...si vine si Mosu'

8 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Ruptura s-a produs, persoana m-a ignorat, a fost indiferenta si nepasatoare si poate ca nici nu a stiut sa aprecieze ce am dorit sa-i ofer - acestea-s semne ce cantaresc destul de mult, si care-mi arata, CLAR, ca nu ma doreste in viata ei. Desi as dori sa-i urez, sa-i adresez ceva cald, lucrurile de mai sus cantaresc prea mult, ca urmare as incepe s-o scot si eu din viata mea.

| kaylla a răspuns:

Daca nu a raspuns in niciun fel poate nu-si mai doreste nimic de la tine sau cu tine. Daca vrei sa-i trimiti un mesaj de sarbatori incearca sa nu fie prea personal sa nu ii creasca coarne! Daca v-ati despartit nu are rost sa mai incercati sa va impacati in conditiile in care nu stie sa te aprecieze si nu apreciaza nimic din ceea ce esti tu! Indiferenta doare cel mai tare! Mult succes!

| PerfectAngel a răspuns:

Eu zic ca merita...i-ai da de inteles ca inca o iubesti si nu vrei so uiti.si poate se schimba si ea...si in + cei asa de greu sa dai un sms?!

| taineamea explică (pentru PerfectAngel):

Nu e greu deloc sa dai un sms big grin Insa e posibil ca prin indiferenta sa el/sau ea iti dovedeasca ca nu-i pasa de tine si daca pana de Sarbatori nu vorbiti... poate chiar nu mai vrea sa stie de tine...

| PerfectAngel a răspuns:

Eu zic ca nu ai nimic de pierdut daca incerci... Si nu neaparat sa te impaci cu ea, si pentru. ca asa e frumos:* Daca iti raspunde la fel, poate nu te-a uitat si mai exista o mica speranta acolo...:*

| speranza a răspuns:

Da,de ce nu? Daca tu il mai vrei trebuie sa lupti pentru el.De obicei baietii poate nu fac nimic in acest caz, asteapta ca fata sa faca primul pas.Fii tu cea care face pasul asta, trimite-i un mesaj de sarbatori, cum zici tu.Dar cred ca ar trebui sa vorbesti personal cu el.Suna-l,puneti-va de acord sa va intalniti intr-un loc, discutati si vezi apoi daca mai vrea sa fie cu tine.De multe ori,chiar daca se produce o ruptura,din diferite motive,daca sunt sentimente la mijloc, mai ramane ceva, o scanteie acolo.Si aceasta poate sa va faca sa va impacati.Incearca,nu ai nimic de pierdut!

| taineamea explică (pentru speranza):

Din pacate nu mai are rost, l-am cautat, am spus tot ce simt si mi-a spus ca e cu alta si nu poate trece peste ce am facut eu (in cazul in care te intereseaza citeste intrebarile mele si raspunsurile si te vei lamuri mai bine ca sa nu repet si aici ce am scris iti spun asta ca sa intelegi mai bine situatia). Dar de vina ca e cu ea sunt eu pentru ca am gresit... Nu-mi pare rau ca am incercat, il iubesc insa el din pacate nu stie sa aprecieze dragostea mea sad

| taineamea explică (pentru speranza):

Hai ca iti spun eu povestea ca sa nu trebuiasaca sa cauti intrebarile si raspunsurile mele. Am am vut o relatie de durata scurta dar intensa si dintr-un motiv banal ca eu aveam impresia ca vorbeste cu alta cumva si spunandu-i acest lucru el n-a mai vorbit cu mine o luna si ceva, n-a dat niciun semn si nici eu. El statea toata ziua pe site-uri de dating si pe mess. Am facut un alt cont si id de mess si am vorbit cu el dandu-ma drept altcineva si spunandu-i povestea noastra vrand sa vad ce reactie are daca il caut; el si-a dat seama ca sunt eu si vrobind la telefon extrem de putin 2-3 minute m-a intrebat daca sunt eu si n-am recunoscut si am facut asta abia dupa doua zile pe acel id, dupa ce initial am sunat ca sa ii spun la tefeon si nu mi-a raspuns. El s-a ofticat ca l-am mintit si a spus ca vom vorbi cand ii trece. I-am scris un masaj cu toate motivele pentru care mi-am facut contul, id-ul, am spus tot ce simt pentru el, dupa cateva zile i-am dat sms si tot niciun semn din partea lui. Saptmana trecuta am incercat din nou si mi-a spus ca sa nu-l mai caut ca e cu prietena lui si ca daca n-as fi facut acele lucruri nu era cu ea. deci pana la urma tot eu sunt vinovata si pentru asta. Si el m-a mintit pe mine si eu am trecut peste dar el se pare ca nu poate; pana acum sentimentele erau cele importante acum se pare cuvintele...Mi-a spus ca am contat pentru el, nu stiu ce sa mai spun, daca chiar contam poate trecea peste greselile mele...