Atunci incearca sa vorbesti cu profesorii, prieteni, colegi sa aiba grija cu tine si sa inteleaga cat de grav e.
a
sunt sigura ca nu ti se va intampla nimic, pentru ca nu ai facut nimic grav incat sa meriti una ca asta, nu-ti face griji totul va trece, nu te mai gandi la tot raul...
iti va trece.
vei fi in siguranta![]()
pupici:*:*:*:*:*:*:X:X:X:X:X:X
Sincer eu as fii fericita sa am mana rupta.
Pentru ca scap de anumite obligatii. Nu trebuie sa plangi ca se va vindeca desi nu va mai fi mana care a fost odata va fi mai sensibila dar se va reface. Ca sa fii mai optimista, incearca sa gandesti pozitiv todeauna chiar daca stii ca nu va fi prefa-te ca totul o sa fie ok si asa va fi, trebuie doar sa crezi.
Hei...capul sus! e greu, dar, stai linistita ca o sa treaca.
si eu in perioada asta trec prin niste momente mai dificile (tot din punct de vedere medical)..nu e foarte grav, dar am avut niste dureri destul de mari.
totul trece!
sanatate!
Fii optimista...
imagineazati ca peste putin timp vei rade de faptul ca l-ai avut in ghips si ca va fi o amintire frumoasa din viata ta...
nu este nimic grav, totul va trece si ai sa vezi ce bine ai sa te simti dupa cel dai jos.
sper sa-ti treaca repede si sa nu te mai doare
:X:X:*:*
Mi l-am dat jos dar am o tija bagata in os care trebuie scoasa la primavara.pana atunci la orice cazatura(si iarna asta va fi plina de gheata)e riscul sa mi-o rup.
Zici ca ai p!@##$ rupta, nu mana! de ce pla mea sa plangi? sa-ti pierzi virginitatea e un motiv de plans...dar tu nu mai ai de ce plange, nu?
)
savageboy87213 întreabă: