| Andreeacordos a întrebat:

Ce sa fac ca sa fiu optimista, caci acum am mana rupta si plang multdin aceasta cauza!

Răspuns Câştigător
| Katoteshika a răspuns:

Atunci incearca sa vorbesti cu profesorii, prieteni, colegi sa aiba grija cu tine si sa inteleaga cat de grav e.
a
sunt sigura ca nu ti se va intampla nimic, pentru ca nu ai facut nimic grav incat sa meriti una ca asta, nu-ti face griji totul va trece, nu te mai gandi la tot raul...
iti va trece.
vei fi in sigurantawinking
pupici:*:*:*:*:*:*:X:X:X:X:X:X

5 răspunsuri:
| Katoteshika a răspuns:

Fii optimista...
imagineazati ca peste putin timp vei rade de faptul ca l-ai avut in ghips si ca va fi o amintire frumoasa din viata ta...
nu este nimic grav, totul va trece si ai sa vezi ce bine ai sa te simti dupa cel dai jos.
sper sa-ti treaca repede si sa nu te mai doare
:X:X:*:*

| Andreeacordos explică (pentru Katoteshika):

Mi l-am dat jos dar am o tija bagata in os care trebuie scoasa la primavara.pana atunci la orice cazatura(si iarna asta va fi plina de gheata)e riscul sa mi-o rup.

| AtateaConditii a răspuns:

Sincer eu as fii fericita sa am mana rupta. laughing Pentru ca scap de anumite obligatii. Nu trebuie sa plangi ca se va vindeca desi nu va mai fi mana care a fost odata va fi mai sensibila dar se va reface. Ca sa fii mai optimista, incearca sa gandesti pozitiv todeauna chiar daca stii ca nu va fi prefa-te ca totul o sa fie ok si asa va fi, trebuie doar sa crezi.

| skipper0 a răspuns:

Zici ca ai p!@##$ rupta, nu mana! de ce pla mea sa plangi? sa-ti pierzi virginitatea e un motiv de plans...dar tu nu mai ai de ce plange, nu?laughing)

| Auslesse a răspuns:

Hei...capul sus! e greu, dar, stai linistita ca o sa treaca.
si eu in perioada asta trec prin niste momente mai dificile (tot din punct de vedere medical)..nu e foarte grav, dar am avut niste dureri destul de mari.
totul trece!
sanatate!