Economiseste din banii tai de buzunar. Fa mici activitati pentru vecini, prieteni pe care sa ti le plateasca (curatenie, plimbat un caine, platit facturi, etc). Asa ti-l vei putea lua din banii tai.
Peste cîțiva ani vei putea înțelege de ce părinții tău nu pot să-ți ofere un iphone4.
De ce nu te mulțumești cu ceea ce îți oferă ACUM?
Fii originală mereu, nu te lua după cei din jurul tău. Fă cum îți dictează inima, e atît de greu?
Crezi că un iphone4 te face mai fericită? Poate pentru un timp dar o să te plictisești și o să-ți dorești altceva.
Cum poți să zici că părinții sunt egoiști cînd ei îți oferă educație, hrană, adăpost?
Este ușor să îi critici.
Iubește-ți părinții cum sunt ei, sunt părinții tăi.
Lasă timpul să treacă și o să vezi că vei avea altă gîndire, asta cînd te vei maturiza.
Ai grijă de tine.
Numai bine.
Mai da la ce scoala mergi u ca toti colegii tai sa aiba numai iphone 3 si 4? ceea ce gandesc eu este ca un iphone 4 nu este pentru un copil! si stii de ce? gandeste-te ca in ziua de azi gasesti un nenorocit care iti poate da o bataie pentru acel telefon si cred ca nu se merita sa iti asumi acest risc. funda?
Egoişti?! Un IPhone 4 costă 33 de milioane. Gândeşte'te că dacă ar avea bani, ţi'ar lua! În ziua de azi, cu Băse' ăsta care conduce, nu prea mai ai cum să trăieşti, d'apăi să'ţi iei şi IPhone?!
Poate au probleme cu banii şi nu vor să'ţi spună, ca să nu te supere. Nu'i mai acuza, cine ştie ce necazuri au?!
Pune'te puţin în locul lor: copii de crescut, serviciu obositor, stress, facturi încărcate, mâncare de cumpărat... Aştept "stupizi".
Sunt proşti dacă te judecă după ce telefon ai.
E ca şi cum ţi'ar zice un băiat "Te iubesc" şi cineva să'i zică "Stai să văd ce telefon ai". Nu'i mai băga în seamă.
Eşti prieten cu cineva dacă îţi place caracterul său, dacă sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, nu dacă ai sau nu un telefon "faimos". Aşa să le zici colegilor tăi.
Daca parintii tasi sunt bogati cu salariul 100 milioane(lei vechi) pe luna, atunci sunt chiar egoisti, dar daca au salariul sub 20 milioane(lei vechi), atunci esti tu un copil mic si rasfatat care s-a obisnuit sa aiba totul. Un i-phone4 este foarte scump, costa vreo 30 milioane(lei vechi), trebuiesa iti intre in cap ca e criza si nu mai sunt atat de multi bani ca inainte. Intelege ca parintii tai nu o sa iti ia tot ce vezi in magazine.
Mai lasa-i pe colegii tai in pace cu i-phonurile lor, ca nu conteaza sa ai i-phone, vezi-ti de carte. Dar daca vrei neaparat un i-phone, promite-le ca inveti mai bine si chestii din astea, la mine asa a functionat sa-mi ia si telefon si laptop. Poate ii convingi si tu.
Nu cumva tu esti ala (aia) egoist(a)? Parintii or avea si ei alte prioritati, altele decat sa dea 500 de euroi pe un telefon de fite. Ca sa satisfaca poftele unui copil rasfatat. N-ai decat sa-ti iei din primul salariu. Haidi pa!
.de ra**t. daca as fi taicatau si as vedea ca ai zis asta pe net, nu ai mai pupa nimic altceva in afara de carti. nici pc-ul nu l-ai mai vedea, asa...de egoist ce sunt
Nokia cu lanterna nu iti m-ai place acum vrei i-phone4 ce naiba ma... acum daca toata scoala are chilotii rosii trebuie sa imi iau si eu. ca na dupa se supara pe mine.
Ce clasa ai?! Mai bine sa n-ai deloc prieteni, decat sa ai pe unii de genul... daca ai iphone, esti bff-ul meu! Ce prostie! Tu gandesti inainte sa scrii?!
Deci iti dau un sfat am iPhone 4 si prin cate trec cu el... nu e cine stie ce are multe aplicatii e adevarat dar dupa 1 zi 2 de stat pe el non stop te-ai plictisit asa acum sa incerc sa te ajut spune-le ce ii rogi ff mult ca sa iti ia unul cadou de ziua ta si tu in schimb vei lua note numai de 9 si 10 asta tine si de invatat
Eu zic sa-ti iei un 3gs. sau iti iei 3g si ii pui husa ca nu-si dau seama copii daca e 3g sau 3gs. si uite asa, mai economisesti vreo 2000 ron din banii parintilor.
Nu sunt egoisti. Poate nu au banii.Era bine sa strangi banii cand era colindu.
Un iphone4 e mai scump decat un laptop (peste 20 si ceva de milioane)... acum nu stiu ce sa zic, parintii tai trebuie sa aiba foarte multi bani ca sa-ti cumpere un iphone, ca apoi sa le ramana si bani de platit facturile, bani pentru mancare, scoala si haine. Daca iti doresti foarte mult un iphone fa-i pe parintii tai sa inteleaga ca intr-adevar il meriti. :*
Sorry,dar nu egoisti am vrut sa spun! insa la mine in clasa toti au iphone4 si 3, si eu cu o colega nu avem friends ca nu avem iphonuri...deci in ziua de azi exista fite la scoli, dar oricum ce ati scris e adevarat.dar urat
Da,stiu.m-am razgandit! aveti dreptate cu iphone-ul! chisr o sa ma plictisesc cu el! o colega are iphone4 de 3 zile si se joaca non-stop in ore pe el! de asta i-a fost scazuta nota la purtare
Singurul lucru bun la telefonul ala e ecranul, mai bine iti iei ceva superior (si mai ieftin) si le inchizi gura.
eu am Nokia c6 si nu renunt la el pana nu se strica