Pai problema e ca e o persoana distanta, care isi arata afectiunea prin lucruri mici si in cele mai neasteptate situatii, dar nu e niciodata nimic cert. Si cel mai probabil nu te intereseaza toata povestea asta, am cam dat in detalii si ca sa iti raspund totusi mai clar la intrebare: da, eu zic ca se merita. I se poate schimba (cred, nu te lua dupa mine) atitudinea odata ce stie ceea ce simti. Cel putin cam asa e in cazul meu
Da,cine stie poate ca simte totusi ceva pentru tine si vrea doar sa para indiferent/a intrucat nu stie cum sa actioneze in prezenta ta. Ce pierzi daca incerci pana la urma? Asta e daca nu risti, nu castigi. Dupa sa nu ii spui si sa afli peste cativa ani ca doar se prefacea si ca de fapt te placea dar nu stia ce sa zica atunci cand era pe langa tine.
Daca ii esti intr-adevar indiferent atunci o sa fi refuzat si o sa treci mai departe. O sa-ti revi cu timpul. Nu e mare lucru.
Eu cred ca regreti mai mult daca nu ii spui.
Este doar parerea mea.
Bafta!
-Blytz-
Dar eu mă refer la situația în care știi sigur că îi ești indiferent. Atunci cum să procedezi?
Atunci mai bine o tii pentru tine. Ce rost are sa o obosesti cu intrebarea?
Mai bine stai si suferi cu tot ce simti in tine decat sa te refuze si sa te simti mult mai rau. Daca stii sigur ca ii esti indiferent atunci nu merita sa incerci intrucat oricum te refuza. Concluzia-pierdere de timp si nervi pe cap. Nu are rost sa ii spui atunci.
Eu nu aștept un răspuns afirmativ, mă gândeam că totuși e bine să știe...Adică nu eram sigur și de aceea am întrebat. Totuși o plac foarte mult. I-am scris ceva. Am scris și o poezie care face referire la ea acum ceva timp, iar zilele aste am terminat-o că nu era finalizată...Acum știu sigur că îi sunt indiferent. Dar totuși nu știu, nu știu ce să fac.
Pai,asta schimba lucrurile. (Stiind ca este o intrebare legata de viata ta o sa-mi dau silinta.)
Deci, tu o placi.Ai dat bacul acum si nu o sa va mai vedeti,banuiesc,doar ii esti indiferent. Am dreptate?
Unde bat? Sa zicem ca nu ii spui. Ce o sa faci? O sa zaci toata vacanta gandindu-te la ea,regretand ca ti-ai ratat sansa pe care la sigur nu o s-o mai primesti vreodata inapoi.
WOW,o poezie! Stii ceva? (Este doar parerea mea) De ce naiba ai scris poezia? Ai scris-o ca sa i-o dai si ca sa-ti arati sentimentele fata de ea. Ai muncit mult la asta,ai pus mult suflet si timp in ea, banuiesc. Vrei ca totul sa se piarda si sa fie tot acest efort in van?
Deci, uite parerea unuia mai mic, ce nu se pricepe el cine stie ce la relatii (adica deloc, eh.) In fine...
Daca esti dispus sa fii refuzat si sa suferi un pic mai mult, atunci mai bine nu i-ai spune. Insa eu sunt de parere ca trebuie neaparat sa-i spui.
De ce? Pai ai terminat a 12-a si alta sansa ca aceasta nu o sa mai ai.
Nu e ca si cum o s-o vezi in fiecare zi ca sa suferi din nou. Ar fi bine sa-i spui ce simti, sa-i dai poezia caci altminteri absolut toata munca si pasiunea puse in acea poezie au fost irosite complet. Chiar vrei ca acel efort sa fie in van? Cine stie, poate ca o s-o miste acea poezie sau poate ca te place si doar se ascunde foarte bine si vrea sa para indiferenta.
Eu unul cred ca o sa te respinga dar sunt de parere ca este mult mai bine sa-i dai poezia si sa-i spui ce simti caci asa o sa fii mai usurat si o sa stii ca nu ai pierdut nimic si ca nu ai muncit in van la acea poezie.
Repet, daca ii spui si refuza atunci nu ai pierdut nimic dar daca ma insel atunci ai de pierdut foarte multe.
Spune-i ce simti. Asta cred ca este mai bine. Daca te refuza oricum nu o s-o mai vezi decat cine stie cand.
Mai bine ii spui atat ca sa stie si ea cat si sa te scapi de acel sentiment ca "Ai fost las si ca nu i-ai spus." Eu nu i-as spune daca as fi in clasa a 11-a dar in cazul tau mi se pare foarte convenabil sa-i spui caci, repet, "Oricum n-o s-o mai vezi des daca te refuza".
Este doar parerea mea.Decizia iti apartine.
Bafta!
-Blytz-
Nu. Iubirea e un sentiment indiferent de situatie, asta am invatat in ultima vreme, trebuie sa te bucuri ca iubesti pe cineva chiar daca nu e reciproc, sa te bucuri de fericirea acelei persoane.
Habar nu am, sunt oarecum in aceeasi situatie, mai exact persoana respectiva e genul care nu arata niciodata ceea ce simte. Tot ce imi ramane de facut e sa interpretez. Nu cred ca ii sunt indiferenta, nu as avea cum sa ii fiu, problema e ca
am uitat ce am vrut sa zic, las-o balta, cred ca am zis destul
Oricum, nu aveai alt simbol in fata numelui cumva? Sau mi se pare?
Pai problema e ca e o persoana distanta, care isi arata afectiunea prin lucruri mici si in cele mai neasteptate situatii, dar nu e niciodata nimic cert. Si cel mai probabil nu te intereseaza toata povestea asta, am cam dat in detalii si ca sa iti raspund totusi mai clar la intrebare: da, eu zic ca se merita. I se poate schimba (cred, nu te lua dupa mine) atitudinea odata ce stie ceea ce simti. Cel putin cam asa e in cazul meu
Salut, cred că are rost. Pentru că asta ar însemna ca tu să-ți faci datoria. Ea pierde dacă este indiferentă.
GunsRoses întreabă: