| Adryana98 a întrebat:

Credeti ca e buna o relatie intre o fata de 14 ani si un baiat de 17 ani? Sau e prea mare diferenta de varsta, difera gandirile etc.

10 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Nu e nicio problemă.

| Delicacy a răspuns:

Orice relaţie îşi are foloasele ei, nu contează cât a durat, important este că a existat un schimb de experienţă şi că ai descoperit alte mentalităţi.
Excepţie face relaţia dintre un cocalar şi o piţipoancă.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Lol.Normal ca e buna.Nu e nici pe departe prea mare.3 ani diferenta e nimic.Intre parintii mei is 9 ani diferenta si? Si eu as umbla cu fete cu 7 ani mai mici tongue Nu are nimic

| LollypopMe a răspuns:

Nu,nu este buna! Esti prea tanara pentru cineva de 17 ani! Din cate stiu, astia mai mari isi pot bate joc de tine intr-o zi!
Stai cu un baiat de 13-14-15 ani!

| AriannaAri a răspuns:

Nu conteaza varsta straight face. De exemplu eu sunt cu iubitul meu de cand eu aveam aproape 14 ani iar el 17 si suntem inca impreuna de aproape 2 ani.
Daca voi va iubiti, nu trebuie sa ti cont de varsta (bineinteles sa nu fie exagerat de mare laughing ).

| buttercoree a răspuns:

Nu,nu cred intr-o relatie trebuie sa fie si cineva mai matur, plus sa nu e asa cine stie ce mare diferenta. Sa il iubesti si sa te iubeasca asta e cel mai important.

| elenapacos99 a răspuns:

Nu e o relatie rea, e posibil pentru ca fetelor le plac baietii mai maturi depinde ce gandeste baiatul, daca o iubeste sau o vrea doar pentru s*e, daca va potriviti sa stiti ca nu e nimic rau

| RalucaH24 a răspuns:

Varsta nu conteaza intr-o relatie.Nu e cine stie ce diferenta pana la urma.Nu e nimic rau.

| dmx83ruless a răspuns:

Este vorba mai mult de o prietenie..relatie este cam mult spusbig grin.dar un lucru este clar..varsta nu conteaza:d..succes

| Nicolescu_Valentin_1971 a răspuns:

Depinde ce fel e relatie ai, si mai ales si de sentimentele fata de acea relatie, dar scuza-ma la 14 nu prea cred ca ai putea ave o relatie,, sexuala,, de lunga durata doar cu o singura persoana, scuze parerea mea