Eu i-as iubi in aceeasi masura pe toti
Am fi o mare familie
Asa cum mi-am dorit mereu
Pai daca parintii s-ar purta frumos cu mine evident ca i-as iubi de 10 ori mai mult, pentru ca ar merita-o. Daca as stii ca au facut o groaza de lucruri pentru mine fara ca eu sa fiu copilul lor nu as avea motive sa fiu suparata pe ei
Eu le-as mutlumimi, si le-as cere scuze pentru. momentele in care poate i-am necajit.Si daca ar vrea sau daca i-ar stii, as vrea sa-i cunosc si pe parintii naturali.
cred ca e bine daca aflii la 13-14 ani, la 7-8, nu intelegi.
Probabil ca m'as revolta si m'ar interesa motivele pentru care parintii naturali m'au abandonat.Si poate ca as face niste "nebunii" care le am de mult timp in cap, dar nu gaseam pretext pentru ele si i'as trata cu indiferenta pe parintii adoptivi, desi este nedrept
Bafta.
Uite, cand esti mic[7-8ani] nu prea intelegi, si chiar la adolescenta ar trebui unii parinti ascund acest lucru pentru a nu rani
Totusi cei care sunt adoptati, si au aflat nu trebuie sa judece "parintii" ca le-au ascuns acest lucru. Dimpotriva, ar trebui sa le fie recunoscatori, ca daca nu erau ei sa-i adopte sa le ofere iubire, mancare si caldura, cine stie ce se alegea de ei.
Pup
As fi mindra de acest lucru, deoarece sa gindesti daca actualii parinti nu te adoptau, cine stie ce soarta aveai si unde mai erai acum la moment asa ca trebuie sa multumim acesti parinti rai buni sunt parintii nostri, se spune ca mama nu e cea care te-a nascut, e cea care tea crescut, asa ca nu e pe asta...
Eu oricum 1oo% n-am cum sa fiu adoptata pentru ca familia mai e mai saracata asa nu e d bani gata si din cate stiu eu poti adopta un copil numai daca ai o situatie materiala bunicica
deci sincer vorbind nu stiu ce as face daca as afla ca sunt adoptata la varsta asta(17), probabil m-as simti putin frustrata ca de ce nu mi-au spus adevarul mai repede dar n-as avea nimic ce sa reprosez mamei mele, tata rip
m-a crescut cum a putut ea mai bine, cand i-a fost foarte greu nu m-a bagat in primul centru pentru copii, s-a sacrificat de multe ori pentru mine, m-a ingrijit cand am fost bolnava etc deci...parintii sunt aceeia care te cresc nu care te fac si te arunca, asta e o situatie, mai sunt altele, multe, si variate
Cum as reactiona? Oribil. As simti furie eventual as plange. M-as simti prost sa aflu ca parintii mei m-au abandonat dar le-as fi recunoscatoare " parintilor " ( adoptivi ) fiindca m-au ales pe mine, si pentru tot ce au facut. Cateva zile voi avea ideea aia de a-mi cauta parintii s. a. m. d apoi totul revine la normal. Nu tine cont de varsta. Cand esti mic nu realizezi iar la adolescenta ar putea sa te doara rau de tot sa afi asa ceva . Mai bine niciodata decat sa crezi ca parintii tai nu te-au dorit.
I-as iubi la fel de mult pe parintii mei. Poate chiar mai mult. Si tot mama si tata le-as spune, pentru ca asta ar fi dat dovada ca sunt. Si cred ca ar fi mai okay sa aflu in adolescenta, cand as putea sa inteleg toata chestia asta. Asa, in copilarie, nu as fi capabila sa inteleg si probabil asta mi-ar afecta intr-un fel relatia cu ai mei.