Iubirea este o credință, credință că te iubește cu adevărat, credință că nu te înșeală, trădează, că nu te va părăsi, Romania fiind locul 1 in lume ca fete la produse îți dai seama de sinceritatea româncelor, doar ce oferă este vaginul lor, știi că există o carte care chiar asta spune vaginul ceea mai mare putere a unei femei, le învață pe fete sa nu îl ofere gratis și ușor, să iasă macar milionul de dolari și cică sunt feministe
Extrem de frumos si foarte bine sa te simti in al noulea cer, alaturi de persoana iubita.
PS Pacat ca ai premiat cel mai prost raspuns si cel mai incorect, un rapsuns dat de o fetita mica, care nu are habar ce vorbeste.
E ca și cum ai semna un contract emoțional pe termen nedefinit, unde pierzi libertate, timp și energie pentru validare temporară și totul se poate termina oricând, brusc
Nu atât de plăcut pe cât ar crede unii/unele. Ai o grămadă de constrângeri, temeri, frici, cheltuieli. Grijă să nu afle părinții tăi, cei ai partenerei/partenerului, grijă să ai suficienți bani, grijă cum areți și multe altele.
Rău cu rău, dar mai rău fără rău. In loc de "vai de mine" zici "vai de noi".
…reaaaaaaaal
L-ai lăsat macar fara banii?
No că îi avea el p-ai lui. Nasol omu`...
Să știi că e naspa fata, las vezi de altul
În cele de prietenie foarte ok dacă sunt prieteni adevărați. De restul relațiilor non-platonice habar n-am și nici nu vreau să știu cum sunt, crede-mă.
Am avut 90 pana la 20 de ani…
Sincer sa ti rezum intr-un singur cuvant : COSMAR!?
Cred ca tu esti problema sincer.