| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Cum fac sa vorbească din nou fetele cu mine care s-au despărțit de mine? Deci vreau sa va spun ca relațiile mele cu fetele au durat 2-3 luni maxim după care s-au despărțit de mine sau pur și simplu nu m-au mai sunat! Faza este ca după ce se despart de mine sau nu mai vorbesc cu mine imediat îmi blochează numărul de telefon astfel încât eu sa nu le mai pot suna și nici sa nu le mai pot trimite mesaje deoarece m-au blocat și la mesaje iar eu nu am cont de Facebook, Instragram, Tiktok, Snapchat, Pinetrest, Tumblr, Whatssap și nu le mai pot contacta deloc! De ce nu mai vor sa vorbească cu mine și de îmi blochează numărul cand pot foarte frumos sa il șteargă după ce se despart de mine? Ce fac sau ce spun greșit? Și nici măcar nu ma mai baga în seama pe strada și ma evita! Îmi poate da cineva vreun sfat?

40 răspunsuri:
| IonelFlorianUrzica explică (pentru MihaitzaItza):

Atatea aberatii cate scrii despre mine fara sa gandesti, cum de te suporta oamenii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu îți faci Facebook și le întrebi?

| MarianWLF a răspuns:

Nu mai conteaza de ce fac asta, nu mai privi in spate, sunt foste.

| MihaitzaItza a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Pai din ce scrii aici de tine fug oamenii, nu de mine

| IonelFlorianUrzica explică (pentru MihaitzaItza):

Și tu ești un studios bun la toate, hai ca m-am prins cum e treaba cu tine! Ciocul mic!

Răspuns utilizator avertizat
| MihaitzaItza a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Studios sunt. Buna la toate nu neapărat.

| ania a răspuns:

Poate s-au simtit folosite. Mai bine cauta sa iti faci o relație atunci cand vei avea maturitatea, responsabilitatea ca in viitorul apropiat sa iti întemeiezi o familie, nu le mai incurca viata degeaba.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"Cum fac sa vorbească din nou fetele cu mine "
Stii ce inteleg din intrebare? Ca alergi dupa mai multi iepuri deodata.
Reactia fetelor e perfect normala.

Tie ti-ar place sa afli ca iubita ta se vede si cu alti baieti?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

"sunt tânăr pentru ce vârstă am"
Esti sigur ca se refereau la fizic?