anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot fi mai indiferenta cu sotul meu nu stiu ce sa mai fac sunt disperata

5 răspunsuri:
| rozalia25 a răspuns:

Http://www.scribd.com/......e-Pe-Venus si nu trebuie sa fi indiferenta ci plina de dragoste.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Nu inteleg de ce iti doresti sa fii indiferenta fata de sotul tau. Intr-o casnicie nu sunt doar 2 cai de comportament - aceea a iubirii posesive si aceea a indiferentei. Cauta calea de mijloc, moderata si constanta. Indiferenta te poate duce unde nici nu cred ca vrei sa te gandesti ca poti ajunge. Il vei trimite in patul alteia. Totul moderat - asta este sfatul meu.

| lore_lollipop a răspuns:

De ce vrei sa faci asta? Sotul tau iti reproseaza ca esti prea posesiva? Eu te-as sfatui sa iti mai temperezi sentimentele de afectiune, daca iti vine sa-l iei in brate, abtine-te.Nu il suna de 100 de ori pe zi cand e la serviciu, daca el se uita la meci, tu du-te la o prietena.Arata-i ca ai viata ta particulara, ca esti independenta si ca poti foarte bine si fara el.Nu-i mai povestii de problemele tale, nu-i mai cere sfatul, roaga-l sa faca si el curatenie ca tu esti obosita, daca el sta in pat, tu pune-te pe fotoliu.cred ca am zis destulehappy

| Bucatarul.com a răspuns:

Da-i raspunsuri scurte si la subiect, Da / Bine / Nu / Ok / Daca tu zici... si incearca sa nu-l mai bagi in seama... pleaca din camera, etc.

| Iuliutza a răspuns:

Dai raspunsuri scurte...arata-i ca nu-ti pasa si nu-l prea baga in seama sa creda ca nu insemna nimic pentru tine... dupa ce devine mai iubitor...revino-ti si tu din indiferenta.