Micadoctorita, nu e ciudat este chiar recomandabil.ar trebui sa fii fericita ca nu ai o soacra "neciudata". o femeie cu bun simt, lasa la latitudinea fiului sa-i aleaga nevasta, daca s-ar implica nu ar fi frumos din partea ei.eu ii urez soacrei tale continuitatea in simtamintile ei, ca daca se schimba roata ai sa regreti.respecta-i decizia, asa cum ea te respecta pe tine si nu se amesteca in viata ta personala.
Nu incerca sa afli adevarul pentru ca poate nu o sa-ti placa si atunci de ce sa te enervezi degeaba... mai bine mai discreta decat sa se bage
Inca nu te cunoaste foarte bine, de asta cred ca e retinuta.
Pe de o parte e bine sa nu se bage. crede-ma, ca e mai bine sa nu ai o soacra bagacioasa si care sa-si dea cu parerea mereu.
E posibil ca logodnicul tau sa fi avut discutii cu mama lui in trecut si de asta s-a ajuns la aceasta "discretie" din partea mamei
Vorbeste cu el, luati decizii impreuna. si daca pe soacra nu o afecteaza, atunci nu are rost s-o consulti. Si daca tii neaparat la parerea ei, cauta o cale sa-l faci pe logodnic sa inteleaga asta, fara sa se supere.
E bine asa... poate considera k faci totul bine si ca nu are de ce sa intervina. k doar soacrele cand se baga intr-o relatie nu le convine ceva.parerea mea
Ciudat nu este. Si eu sint o soacra care nu m-am introdus in relatia fiului meu. Si-a ales singur sotia, se iubesc, si sint fericiti. Nu intru nici acum in relatia lor pentru ca eu cred ca ei isi cunosc mai bine" rufele" si stiu cum sa le organizeze. Eu am suferit foarte mult din cauza soacrei, si pina la urma a reusit sa destrame totul. Am invatat ceva si nu vreau sa intru in categoria asta. Sint foarte buna prietena cu nora mea, o iubesc mult si o respect. Daca imi cer sfaturi le dau numa cind sint amiindoi de fata, dar decizi trebuie sa fie a loro. eu gindesc ca asa este bine si corect. Deci s-ar putea ca si viitoarea ta soacra sa vada lucrurile in acest fel.