Spune-i ca in primul rand e dureros si ca cu trecerea timpului o sa ii ramana cicatrice.sik o sa se faca mare si o sa se vada foarte urat si ea trebuie sa fie o fetita frumoasa fara cicatrice ca daca se mai taie o sa fie urata si nu o sa aiba prieteni niciodata spune-i asa.
Sincera sa fiu am avut de aface cu asta si...cum sa zic si soramea facea asta la 11 ani. Pai in primul rand am loato si am intrebat-o de ce face asta? Inerci sa ii explici ca e o prostie sa faca asta... adica spune-i ca nu rezolva nimic daca face asta! Spune-i ca oamenii maturi si care se cred oameni in toata firea nu fac astfel de lucruri. Daca nu merge trageo maitare la raspundere! Spune-i ceva de genul : " Fata trebuie sa intelegi ca doar nnu esti batuta in cap! Ca nu faci bine ce facii, ca nu uimesti pe nimeni s nu impresionezi pe nimeni cu asta! Inceteaza ca numai tie iti faci rau nu noua!"
Sper ca va intelege! Funda?![]()
Nu cred ca a inebunit...
Cred ca are un moment de depresie!
Incearca sa-i explici ca orice persona are momente grele in viata!
Da-i un ex din viata ta [ Daca poti, si ai experienta! ]
Si incearca sa ii explici ca parintii pot fi cei mai buni prieteni!
Daca nu îți zice ție ce are pe suflet fa-o sa aiba incredere in părinti!
Sper sa reușești!
Ai putea sa-i spui asta folosind metodele ei.Incerci sa pari interesata de aceasat "lume", iar apoi ii insiri cateva avantaje, dar ai grije sa evidentiezi si mai multe dezavantaje.Probabil este doar o chestie pe care a vazut-o la majoritatea fetelor si o face doar pentru ca este la moda, asa ca incearca sa-i spui ca acum la moda este altceva, privitul filmelor ...etc.
Si eu am o prietena care are 12 ani si sa taiat pe mana cu lama pe acolo pe la vene
pentru un baiat care i la furat o alta prietena de-a mea eu i-am spus ca nu ar mai trebuii sa faca asta si a inteles, si tu ar trebui sa procedezi la fel explica-i
FakerbindoX întreabă:
Anonim199926 întreabă:
nevermind_9666 întreabă: