| PaisonPink a întrebat:

Daca baiatul pe care l-am iubit m-a lasat pentru alta in timp ce eu eram plecata din localitate acum cum ar trebui sa ma dimt?

Răspuns Câştigător
luciana
| luciana a răspuns:

Sa dai acatiste si sa fi fericita ca ai scapat de asa o caricatura ...Nu te-a meritat si mai bine ca fara efort din parte-ti, ai scapat d el... Capul sus, si maine e o ZI, te imbratisez cu urarea de mult bine, Lucien.

15 răspunsuri:
| Dara a răspuns:

Poti plange putin (ok, putin mai mult daca chiar erai inebunita dupa el). In realitate ar trebui sa nu te consumi prea mult si sa regreti doar timpul pierdut cu cineva care nu te merita si nu a stiut sa te aprecieze, iar cand te mai intalnesti cu el, fa-o pe indiferenta.

| oz a răspuns:

Alexy...acum pe bune...'cum ar trebui sa ma simt?"
ce intrebare e asta frate...asta ar trebui sa te intrebam noi...cum te simti...
Resusciteaza creierasul ala...ca moare...foloseste-l...

| scootsie a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa te simti foarte bine, sa stergi din memorie episodul acesta din viata ta, pentru ca prietenul tau nu a trecut proba fidelitatii... Bucura-te ca si-a dat arama pe fata acum si nu mai tarziu...Deci, nu e o problema de nedepasit.Succes in viitor!

| Jupiter a răspuns:

Simte-te cum vrei, nu cum "ar trebui".

| Orannginna a răspuns:

Buna!

Pacat ca l'ai iubit! In primul rand daca a facut asta cand erai plecata din localitate e clar ca respectul lui pentru tine e nul. E drept ca intr'un caz de genul asta trebuiesc ascultate intotdeauna ambele pareri dar in opinia mea o persoana care se comporta cum a facut'o iubitul tau e demna de dispret. Uita'l si incearca sa'i arati ca poti straluci si fara el! happy

| www a răspuns:

Simt*, ma rog se intelege tastaturalaughing. Nu exista un mod in care ar trebui sa te simti. Unii s-ar enerva, altii ar plange, deci in concluzie... te simti cum te simtilaughing.

| lololololol a răspuns:

@ Bro laughing
Nu te respecta, asta e. happy Daca te iubea, mai astepta pana sa te intorci happy Aici se pune problema si pentru cat timp ai fost plecata, daca v-ati scris pe mess, v-ati telefonat etc happy Daca ai fost plecata pentru 1 saptamana-4 putea astepta nu e asa de mult, ochii care nu se vad se uitahee hee Daca ai fost plecata 6 luni, e altceva happy happy happy Tu il iubeai? Posibil sa te simti aiurea, trista sa iti vina sa mori etc dar daca nu simti nimic, nu e nimic grav, doar ca nu tii la el, straluceste mereu, baieti pe lumea asta sunt o multzime si intr-o buna zi o sa il gasesti si tu pe cel potrivitwinking
Uite iti recomand cateva melodii: 1st lady- never be replaced si cristina rus viata mea happy angel-natasha bedingfield happy O noapt elinistita

| lily09 a răspuns:

Pai ar trebui sa te simti fericita ca ai scapat la timp de el pana nu era prea tarziu...nu te merita...nu fi trista pentru ce s-a intamplat. bucurate pentru ce va urma...bafta

| pam_pam a răspuns:

Asta am patit eu! Uhm in vacanta de pasti, am plecat 2 saptamani din tara, deis vacanta era doar de o saptamana. Cand m-am intors, o prietena ma suna sa-mi zica cica o veste proasta, si anume ca el deja si-a gasit pe altcineva. Am ramas socata, pentru ca eu nici macar nu stiam ca m-am despartit de el. Toti colegii stiau de dinainte, numai eu ramasesem proasta. Mai ales ca am aflat p mess. Jalnic. Prima mea reactie a fost sa plang dra nu stiu daca au apucta -imi curga doua lacrimi. Mi-am zis ca nu are rost sa plang. In schimb, vreo luna de zile aproape ca n-am mai iesit din casa, nu mai faceam curat in camera, mancam la calculator, ma uitam zilnic la grey's anatomy si alte filme mai lacrimogene. Probabil daca as fi plans de la inceput o saptamana, ar fi fost mai bine, desi nu cred. Si totusi, sechele inca au ramas, desi aucm cand ii vad impreuna nu ma mai doare, dar ideea e ca de atunci am ramas un pic neglijenta cu camera mea. Dar pot sa zic ca am si invatat ceva din relatia asta: m-am lecuit de gelozie. A fost prima si ultima relatie in care am simtit acest sentiment distrugator si care la acel moment nu avea nicio baza. In fine, la mine a fost si mai aiurea, caci eu ianitne sa fiu cu el, (coleg de clasa) apartimeam si grupului de baieti, si celui de fete, iar cand eu am fost cu el, grupurile s-au aliat, iar dupa ce ne-am despartit, toti au ramas cu el. Eu pe dinafara total. La fel, si asta a fost ceva bun pentur mine, pentru ca am realizat cine imi sunt prieteni si cine nu. In fine, nu stiu, e foarte aiurea, dar daca in cazul tau tine de orgoliu, nu ar trebui sa te mai gandesti la asta. Dar daca chiar ai tinut la el, nu stiu. Poti sa plangi, dar nu el sa fie cauza. Scapi cu greu, dar macar sigur. "Terapia" mea a fost sa ma uit la drame si sa plang -uneori chiar ma chinuiam eu laughing-, dar macar plangeam din cauza lor, si nu din a lui. Iti urez multa bafta, caci stiu cat de grue poate fi, mai ales daca a fost important pentur mine. La mine a fost o mica drama-telenovela, pentru ca desi nu am facut-o cu el, a fost primul care m-a atins 'pe sub haine' si care m-a facut sa ma simt bine, si primul caruia i-am permis unele lucruri. Si chiar daca el nu a fost 'the one, the first one', nu cred ca-l voi uita cat voi exista. Dar un lucru e sigur, acum sunt vindecata. Multa bafta!

| alessyca a răspuns:

Imi pare rau pentru tine... e o situatie foarte neplacuta...capul sus sunt o gramada de baieti si daca esti puternica treci peste asta.Trateaza'l cu indiferenta, asta doare cel mai mult crede'ma, te poti preface ca nici nu exista o sa se simta penibil.crede'ma ca eu am incercat asta si a merstongue

| ramonna a răspuns:

Daca te iubea cu adevarat nu te mai lasa pentru alta, si ar trebui sa nu-ti pese de ceea ce s-a intamplat. Uita-l nu mai ai ce sa faci. Doar sunt atatia baieti, sigur o sa iti gasesti tu altul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu stii vorba aia? "Cine pleaca la plimbare, pierde locu' de onoare." rolling on the floor tongue
Deci iti dai sema ca nu te-a iubit, asa ca mai bine il tratezi cu dosul, nu merita mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa fii multumita ca ai scapat de el. Cine stie cum te putea face sa suferi si mai mult. Macar i-ai vazut caracterul! Stiu ca doare, dar daca stii ca nu merita respectul tau, atunci ar trebui sa te simti bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine! Nu merita efortul! Un sut in fund e un pas inainte! Neeext...

| l555 a răspuns:

Nul mai cauta fi indiferenta si o sati treaca daca te distrezi o sa vezi ca o sa te caute el caca vei fi indiferenta