Pe obraz nu trebuie neaparat sa fie iubit.nu te-ai mai pupat cu cunostintele, sau prietenii pe obraz? ma refer la amici.este ceva amicitial.
Pai mai intotdeauna ies cu amicele pe afara... Da este ceva normal sa o pupi sau sa te upe pe obraz cand va intalniti, cand plecati sau asa in timpul plimbarii!
Daca iti este prietena foarte buna (ca o sora/ca un frate) Este o afectiune de prietenie
Mie mi se pare destul de normal ca un prieten sa te pupe pe obraz, e ceva prietenesc ( parerea mea) :*
Da, sigur! E ceva normal. Prietenii sunt prieteni, cand te saruti pe obraz, arati ca ii esti prietena, nu iubita, in caz ca nu ai sentimente pentru dansul! ![]()
De cele mai multe ori, dupa astfel de situatii, el poate sa inceapa sa te placa, iar prietenia se dezvolta in ceva mai mult! O sa vezi tu ce se va intimpla! Sper ca ti-am fost de ajutor! Funda? ^-^
Da ar fi o problema, pentru ca a pupat multe penisuri inainte si e cam dezgustator sa ma pupe pe fata.
Un pupic pe obraz nu inseamna nimic si nu obliga cu nimic. Dar sa fie prietena, cineva pe care cunosc de o vreme si in care am incredere, nu una care abia m-a cunoscut de o ora si sare la pupat.
Nu nu este nimic ciudat este ceva prietenesc daca este cel mai bun prieten il poti trata ca pe o sora / frate
Eu ma pup cu amicii pe obraz cand ne vedem sau ne despartim, gen un fel de salut. In alte situatii mi s-ar parea ciudat.
anonim_4396 întreabă: