| Jack99 a întrebat:

Daca in adolescenta nu am avut prietena, stiu suna aiurea. Mai am sanse sa traiesc tipul acela de dragoste, pura, fara obligatii? Genul sa mergem in parc, sa ne plimbam cu barca, sa stam dupa ore la suc, si alte chestii din astea?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Alt fan de telenovele da sigur daca esti credul sa crezi in dragoste pura

| neutrino a răspuns:

Fiecare perioada a tineretii are "tipurile" de relatie foarte bine definite, irepetabile.

| OldSoul a răspuns:

Da, de ce nu? acum desigur nu o sa mai stati dupa ore la suc, o sa stati cam dupa servici, dar depinde...

| Mayar a răspuns:

Da. tu esti barbatul! Acelea sunt lucruri care mereu vor ramane frumoase! Doar, cu timpul, crezi ca vin altele care le depasesc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur că da happy

| DjNick112 a răspuns:

Dar ce legatura are? Doar sa ai cu cine, asta e tot Crezi ca eu stateam mai bine in adolescenta? laughing

| JustMeAlexandra a răspuns:

Da,normal!

| Darius0007 a răspuns:

Sigur! Dragostea nu are varsta. Te loveste cand te astepti mai putin. La un moment dat vei gasi persoana potrivita, care va veti placea reciproc. Spre exemplu, uita-te la babele si mosii de 60 de ani de prin parc care isi dau intalniri, cum spuneam, dragostea nu are varsta. Ai rabdare, sigur iti vei gasi perechea. Capul sus! Insa cand iti vei gasi o prietena, trebuie sa stii sa intretii relatia, dar asta depinde de caracterul fiecaruia. Sper ca te-am ajutat, mult succes!