| Bombasar a întrebat:

Daca prietenul meu a fost crescut fara parinti, a fost abandonat la casa de copii, desi parintii lui erau instariti (au avut 3 copii si pe toti i-au abandonat, 2 din ei au murit mai are asta care are 30 de ani) la randul lui a stat si s-a gandit daca viata/parintii au fost nedrepti cu el, el la randul lui de ce sa nu faca la fel? Asta ma tot intreba desi stie ca nu e bine, e cam frustrat oarecum pe tema asta, nu stiu ce sa-i zic.

6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Depinde cu cine vrea sa fie el nedrept. Nu ar fi ok sa faca la fel cu proprii copii. Daca nu vrea sa isi ajute parinti care si-au amintit doar acum ca exista si au nevoie de el da, sa nu ii ajute. Dar e cam vag context-ul.

| siriusblack98 a răspuns:

Convinge-l sa mearga la cel putin 2 sedinte pe saptamana la psiholog deoarece problema e serioasa, are radacini adanci si este veche. + Ca ne depaseste total pe noi niste straini care orice am spune din exterior cunoscand aproape nimic, ar fi apa de ploaie comparativ cu gandurile acelui om.

| Miruna333 a răspuns:

E un pericol pentru societate daca vrea sa le faca oamenilor rau doar pentru ca el are o poveste trista de viata

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Spune-i ca el stie cel mai bine ce inseamna sa faci greseala asta pentru ca a fost cel caruia i s-a gresit.
Noi gresim, nu cunoastem, dar el poate spune ce a simtit, ce a insemnat sa fie abandonat, sa nu stea parintii si de el, poate i-a injurat, poate a fost suparat, poate a plans.
El face greseala asta? care a vazut tot ce aduce? Si cui? Unui el mai micuț?

| Alex765431 a răspuns:

Salut. De ce ar face la fel? Să nu facă la fel, mai bine să dea viaţă copiilor şi să le dea o educaţie, decât să abandoneze.

| Bombasar explică (pentru Alex765431):

Da asa i zic si eu, deja e gravida in 5 luni nevastasa, si nu se impaca prea bine ar vrea sa o lase