| Melyssuka a întrebat:

Daca un baiat ma inseala ce sa-i fac? Si ce sa-i zic!?

Răspuns Câştigător
| Alexintunecatul a răspuns:

Sa-l lasi...chiar daca il iubesti! Te-a inselat, inseamna ca a cautat altceva! Lasa-l cu respectiva si tu treci peste ca mai sunt si baieti care isi vad de treaba lor, chiar daca lumea zice ca nu! Multa bafta

12 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Ii faci funda si-i zici tot funda.

| negru30 a răspuns:

Accepti sau pleci - a treia alternativa nu exista

| sonny89 a răspuns:

Îi spui: "Eşti un idiot! Am aflat tot. Pa!". Vei fi surprinsă de răspunsul lui...

| Floris83 a răspuns:

N-ai ce-i face, e alegerea lui, dacă te-ar iubi nu te-ar înșela, găsește-ți unul pe potrivă!

| mitsufball a răspuns:

Pai logic e sa te desparti de el fiindca daca el te-a inselat inseamna ca a gasit la acea fata/baiat ceva ce la tine nu a gasit. am scris fata/baiat cine stie poate e gaylaughing

| mihaelamiki96 a răspuns:

Buna! pai ce ar fi sa il inseli si tu sau macar sa gasesti un prieten bun de al tau si sa faci in asa fel incat prietenu actual sa te vada cu el! el logic ca va veni la tine si iti va cere explicati iar tu il vei intreba : cum e cant persoana "iubita " te insala big grin :*

| andreiurza33 a răspuns:

Astfel de sitoati sun extrem da neplacute. trebuie sa il infrunti si sa faci un pic pe diva.

| beiibii_4726 a răspuns:

Ai dai papuceii.:X

| Zambesc a răspuns:

Da add la zambeste_azi_si_mereu
vorbim pe mess, si iti dau sfaturi:*>:d

| Mnqe a răspuns:

Daca un baiat te-a inselat te desparti de el normal. dar nu-i arata ca suferi ca ti-a facut asta. eu zic sa ai o atitudine nepasatoare fata de el. si cu timpul il uiti!

| Alex_Andy_1995 a răspuns:

Il inseli si tu laughing

Întrebări similare