anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce atunci cand o fata sta cu mai multi baieti se zice ca e c*rva, iar un baiat cand sta cu mai multe fete e 'boss de boss' si toti prietenii lui il lauda si il invidiaza?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O cheie care deschide toate lacatele e cea mai buna, un lacat care e deschis de orice cheie e bun de nimic. Param pam.

46 răspunsuri:
| Superior a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Asta e la animale...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Atat de rau o sa fie? laughing

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Superior):

Si tu ce crezi ca esti? o iau de la cap? Citeste ce s-a discutat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa te astepti la amenintari cu moartea din partea lui Adela pentru ca mi-ai dat funda la acel raspuns laughing.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu au nici o nevoie barbatii de respectul tau. Sunt femei care trag ele de barbati si daca nu sunt satisfacute te fac prost pe fata sau iti devin chiar dusmani. Numai copiii cred ca barbatii agata femeile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Am spus undeva ca "numai " barbatii agata femeile tataita? Sau iti trebuie ochelari sa vezi mai bine ce citesti? Eu ma refeream stric la aia care sunt buni doar de agatat, la nimic altceva. Daca tu ai fost bun doar pe post de portofel asta nu e vina mea. Dar cum ai spus si tu "Sfaturile sunt altceva, fiecare am trecut prin experiente diferite in viata si ne raportam la ele". Eu ma bazez pe ceea ce am vazut eu si in jurul meu si tu pe ceea ce ai vazut tu la tine si in jurul tau. Incearca sa urmezi sfaturile pe care le dai, macar cateodata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mi-a placut la nebunie raspunsul
big grin

| RAY a răspuns:

Omul prin natura sa e poligam acum ca societatea e cretina asta e alcteva

| Viitorulapropiat a răspuns:

Pentru ca nu poti face un baiat "c*rva". laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Viitorulapropiat):

Primesti premiu nobel pentru acest raspund de exceptie

| Drimmero a răspuns (pentru AdelaElena88):

Tu esti fata ca lumea,, la locul tau, n-as avea ce sa-ti reprosez/

| Drimmero a răspuns (pentru Xelon):

Traiasca Arsenalul....regina comeback-urilor! Arsenal We love we do!

| cristi202 a răspuns:

Probabil din aceeasi cauza pentru care la arabi barbatul poate avea si 4 neveste, iar femeia doar unul. happy

| GeorgeAnswer a răspuns:

Pentru ca o fata oricât de urata ar fi dacă are buci și sani atrage băieții deci practic e ușor ca fiind fata sa ai bărbați iar având mai multi ești consemnata curva.

Băieților le este mai greu pana abordează o fata aia poate are arfe... poate se lasă greu, având mai multe femei decât prietenii lui etc înseamnă că are și vrăjeală, știi sa vorbească, are bani are ceva deci e "boss de boss " femeia e ca un lacat deci poate avea oricând bărbați dar invers mai greu.

| sanea123456789101112 a răspuns:

De fapt la mine in clasa e altfel treaba.Este un baiat care mereu sta cu fetele, iar ceilalti ii zic fetita ca sta doar cu fetele.Tie daca iti place sa stai cu baietii stai indiferent de ce zic ceilalti.

| daywalker23 a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

rolling on the floor picamer ce bormasina