| Ruja_Sebastian_1986 a întrebat:

De ce fetele din ziua de azi caută lucruri neserioase intr-o relație?
În loc să gândească pozitiv! Mai departe în condiția în care îți vezi de treabă ești luat de prost... și culmea se duc și caută băieți care le batjocoresc și după care, tot ele se dezvinovățească că, n-am știut cum va fi și de aici se trage concluzia că la unele fete le place să sa trăiască în anumite situați de acest gen! Părerea mea este sa fie atente și să gândească pozitiv nu unde îi rău hop și eu... în condiția in care vezi doamne primește mesaje de la câte un paralizat de băiat care nu știe ce-i cu el de unde vine și pleacă ma-ți înțeles ce vreau să spun fetelor dragi nu căutați relații temporare că nu țin mult axați-vă pe ceva serios dacă tot vreți o relație! Că, umblați degeaba și tot vouă vă pare rău că, de ce s-a întâmplat.că nu am continuat sau altceva in ideea de a găsii ceva wow nu-i ok pentru voi! Înțelegeți că, o relație nu se construiește doar provizoriu sau comutativ deci lucrurile trebuie luate în serios! A că-mi spunea cineva mai alaltă ieri că, ia-o și pe asta cum umbla din floare in floare și credeți-mă că aceasta-i realitatea in ziua de azi rar găsești o fată serioasă care să știe ce vrea in rest chirpici goana după vânt! O zi frumoasa tuturor!

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cu cat iti faci sperante mari sa ai ceva de durata frustrarea se aduna mai mult

| Naty1 a răspuns:

Da,ai dreptate sunt foarte multe copile si femei ce nu stiu sa isi aleaga barbatul si se lasa fermecate de toti handralai.Probabail ca acelea sunt majoritatea imature ce încă, cauta senzatii tari, atenție si afirmare.
Dar legat de faptul că noi femeile nu stim ce vrem tin sa te contrazic.Nu toate nu stim ce vrem si in fond, nici la voi nu e mai roz.Adica daca e mai sexy sau indecente e curvă,daca e îmbrăcată mai gros sau cu haine ce o acoperă mai mult e pamapalaua si măicuță,daca e deschisa si vorbeste va deranjează ca vorbeste prea mult,daca tace e muta sau aroganta,daca se baga in seama e disperată, daca nu are fite, daca vrea bani e materialistă, daca nu e lipsită de ambiție.
Mai sunt oameni ce nu vreau neaparat o relație stabilă, dar in acelaș timp au nevoie de prietenie sau nevoi firesti, cum e la oricine.Da, sunt de acord ca nu trebuie să umbli din floare in floare, dar mai sunt si persoane ce pur si simplu nu gasesc un om potrivit pentru ele dar gasesc un prieten de nădejde, sau pe cineva cu care se potriveste din punct de vedere sexual.

| Ruja_Sebastian_1986 explică (pentru Naty1):

Am înțeles ideea dar, în context majoritatea tinerelor pana in 19-21 aproximativ fac acest lucru încă nu știu ce vreau normal că, trebuie să-ți trăiești viața dar nu in situații de genul mai sus prezentat! O fata cuminte nu are nevoie de banii tai este serioasă și mai mult de atât își dorește ceva de la viața! Știe de unde vine și pleacă calculează lucrurile și după a-ia își dă răspuns intr-o situație gen hai ca mâine sunt cu ăla după a-ia cu altul sti deci probatul nu tine mult odată tot trebuie sa găsească persoana potrivită.

| Naty1 a răspuns (pentru Ruja_Sebastian_1986):

Ti-am spus că nu sunt de acord cu cele ce azi sunt cu ala si maine ce celălat, dar mai sunt fete ce mai au o relație două până la cel cu care se mărită.
Normal ca daca e o fata calculată si cu capul pe umeri analizează dinainte.Dar cu toate astea se intampla sa mai si greșești.

| OldSoul a răspuns:

Nu cred ca, cauta lucruri neserioase, mai degraba cauta ceva nerealist.
Ele cauta ceva serios, dar la persoanele nepotrivite.

Unele din ele, au asa o naivitate, de nu se invata minte niciodata, si uite asa, repeta aceleasi greseli.

Ziceai ca se duc la "băieți care le batjocoresc?"...
Nu e adevarat.
Ele au mai multi pretendenti, problema e ca le atrage atentia fix genul asta de baieti.
Si desi poate e foarte evident, sau multe persoane le spun ca respectiva persoana nu e de nasul lor ele orbite fiind de propriile iluzii, tot ii dau o sansa... si inca una, si inca doua, si inca 10... si tot asa.
De ce?
Pentru ca baietii respectivi, au "antrenament", sunt niste manipulatori a naibii de buni.
Ei le sucesc mintile, le spun ceea ce vor ele sa auda, iar ele orbite fiind nu mai tin cont de ceea ce e evident, sau ceea ce le zice lumea, si uite asa se ambitioneaza si de a naibii lupta sa-si demonstreze lor, ca-l pot face "Barbat de casa", insa in realitate, nu se intampla asta.
Iar de multe ori, isi dau seama mult prea tarziu pentru ce fel de persoana au "luptat" sa tina aproape.

Am observat de multe ori ca fetele sunt predispuse sa faca acest gen de greseli.

Iar intamplarea face ca am o "amica" de acest gen. Intoarce capetele multor baieti, dar nu stie sa si-i aleaga, are niste gusturi oribile laughing
Si stii ce ma amuza cel mai mult? Eu mi-am dat seama din primele zile ce fel de persoana e baiatul de care a dat, si, desi, i-am zis si i-am demonstrat in nerepetate randuri ca am dreptate, si ea fiind constienta ca am avut dreptate in tot acest timp, ea, un an mai tarziu, tot aceleasi greseli le repeta laughing

Asta este, fetele gandesc bazate pe sentimente, noi gandim bazat pe ratiune, altfel nu-mi explic de ce multe fete/femei sunt atat de oarbe cand vine vorba de a-si alege un partener.

| Ruja_Sebastian_1986 explică (pentru OldSoul):

Mersii pentru răspuns evident așa este 89% fac acest lucru fără dar și poate înțelegi acum nu vreau sa generalizez dar de fapt asta-i realitatea!?

| Lukasssz a răspuns:

Man se numeste adolescenta, cel mai bine ar fi ca perioada asta sa le lasi in "lumea lor" si sa faci altceva, nu sa te consumi pe niste "hahalere"cu aere de dive de 2 lei.Eu personal cred ca relatiile serioase incepe de la 22 de ani in sus.