| LaviniuA a întrebat:

Voi cam de cate femei ati avea nevoie ca sa fiti fericiti? laughing Asa pe luna aproximativ.
Si cum planuiti sa ajungeti acolo?

62 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Draga mea este nevoie de o singura femeie ca sa te faca fericit
La noi in tara mai multe femei ai fie daca esti mos milionar in euro, fie daca esti PESCAR (n.r. proxenet)
Barbatii adevarati nu inseala si nici nu au nevoie sa tina socoteala numarului femeilor care le-au trecut prin pat!

| MarianWLF a răspuns:

Baietii cauta o iubita, barbatii cauta o sotiewinking

| iulianr a răspuns:

De una singură, soția mea.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am nevoie de multi bani si maxim o femeie, ca sa fiu fericit.
Si pe luna, si pe pamant.
Ca sa fiu mai clar, o partenera ok prinde bine, mai multe nu ajuta la nimic, iar lipsa unei femei nu-mi afecteaza fericirea, care oricum vine din alte realizari.
Nu planuiesc nimic in legatura cu femeile, nu am o destinatie, nu lupt cu morile de vant.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Pe luna nici una, prefer pe pamint. Una si buna.

| johnnny123 a răspuns:

Chiar nu ți se pare o întrebare stupidă? Și cui se adresează întrebarea asta? Genului de bărbați care văd femeile ca pe un scor la table?

| LaviniuA explică (pentru johnnny123):

Adica esti misogin, vrei sa zici ca femeile nu pot sa te faca fericit?
E o intrebare pe care si-o mai pun oamenii din cand in cand macar in subconstient.
In tarile arabe nr de femei la un barbat (adica fericirea) e limitata de avere.

| johnnny123 a răspuns (pentru LaviniuA):

Asta ai înțeles tu din răspunsul meu, că sunt misogin?

Și apoi tot tu îmi dai ca exemplu "țările arabe", adică cele mai misogine țări din lume, unde femeile sunt aproape lipsite complet de drepturi?

| carevaescu a răspuns (pentru johnnny123):

Mai citeste despre alte culturi inainte sa vomiti rasisme. Nu inteleg de unde atata ura. Nici mie nu mi convine cand cineva crede ca toti de aici suntem niste hoti, niste corupti, niste prostituate, samd.
Si nici ție nu-ți convine sa se creada automat ca esti misogin sau rasist incult.

| johnnny123 a răspuns (pentru carevaescu):

A afirma că țările arabe stau prost la capitolul "drepturile femeilor" nu este un rasism, ci afirmarea unei realități.

Conform organizațiilor mondiale care monitorizează drepturile femeilor, țări arabe ca Arabia Saudită, Siria, Yemen, Iraq, Sudan, Libia, Somalia, etc sunt printre țările de la coada clasamentului.

În Arabia Saudită de exemplu, abia în anul 2021 femeile singure, divorțate sau văduve au primit dreptul de a trăi independent, fără un gardian legal bărbat. Foarte rasist să afirm că drepturile femeilor în Arabia Saudită sunt înapoiate, nu?

Și dacă poți, te-aș ruga să argumentezi și partea cu "misogin". Ce anume din afirmația mea a sunat a misoginism?

| carevaescu a răspuns (pentru johnnny123):

Citește mai mult despre tarile arabe, si iti vei da seama ca 1. Sunt mai multe tari, nu poti generaliza de la o excepție, si 2. Nu este nici pe departe corect sa spui ca "femeile sunt aproape lipsite complet de drepturi". Ba in cele mai multe barbatii si femeile au drepturi aproape identice, de altfel ca peste tot in lume.
Nu am zis eu ca esti misogin, eu doar am ilustrat ca e un adjectiv care nu-ti convine, mai ales de la cineva care nu stie nimic despre tine. Get it?
Insa am adăugat "rasist incult" din propria inițiativă, ca o invitație sa-ti depășești condiția. Believe in yourself, champ. Asa le zic si strainilor care vin aici si ne privesc de sus din cauza preconceptiilor enumerate in postarea de mai sus.

| johnnny123 a răspuns (pentru carevaescu):

"Sunt mai multe tari, nu poti generaliza de la o excepție"

Dacă nu mă înșel, ți-am dat vreo șapte exemple de țări și aș fi putut continua. De fapt, țările arabe care stau (cât de cât) bine la capitolul "drepturile femeilor" sunt excepția, nu regula.

Tunisia, care este considerată una dintre țările cele mai evoluate din acest punct de vedere, este cred singura țară vorbitoare de arabă și cu majoritate musulmană care a acordat femeilor drepturi de moștenire egale cu bărbații (de regulă moștenitorii bărbați primesc dublu), au făcut ilegală poligamia și au permis femeilor musulmane să se căsătorească cu non-musulmani.

Așa că te rog, scutește-mă cu aberațiile de genul "in cele mai multe barbatii si femeile au drepturi aproape identice, de altfel ca peste tot in lume"

Faptul că unele țări arabe au mai făcut anumite progrese în direcția asta nu înseamnă că în lumea arabă drepturile femeilor sunt la același nivel cu cele din lumea civilizată. Cei mai "progresiști" dintre ei implementează abia acum idei care în lumea civilizată sunt considerate absolut normale de decenii sau secole.

Văd că te tot legi de afirmația mea inițială că "femeile sunt aproape lipsite complet de drepturi". Ok, îți fac o concesie și reformulez: "Există inegalități flagrante generalizate între drepturile femeilor și cele ale bărbaților".

"Insa am adăugat "rasist incult" din propria inițiativă, ca o invitație sa-ti depășești condiția. Believe in yourself, champ"

Cât despre tonul ăsta de superioritate intelectuală, culturală și morală pe care-l abordezi, mi se pare cel puțin hilar venind de la un om ale cărui "argumente" șubrede se dezintegrează la cel mai ușor bobârnac, a cărui cultură este cel puțin îndoielnică și care nu înțelege cu adevărat ce înseamnă "rasism".

| carevaescu a răspuns (pentru johnnny123):

Acum compara cu ce ai zis mai devreme, ca "femeile sunt aproape lipsite complet de drepturi".

Citeste totusi mai mult. Poate mai afli cat de departe sunt preconceptiile tale de realitate. Faci deja progrese. Uite cat de usor este sa cauti pe net.

Eventuam vei deveni un om educat si cult. Dar ai nevoie si de timp si de efort.

Pe moment insa, imi mentin parerea despre tine.

Stii ca avem un renume destul de raspandit ca suntem extrem de rasisti? Ei bine, ma scoate din pepeni acest renume. Cum ma scoate din pepeni si celelate preconceptii despre noi. Dar cel mai mult ma irita cum cineva isi apara dreptul de a fi rasist crezand ca stie ce este un argument valid. Merci tie, cat si hotilor, coruptilor, prostituatelor, traficantilor de oameni, etc., pentru felul in care suntem vazuti de lume. Bravo, bobita.

| johnnny123 a răspuns (pentru carevaescu):

Se pare că întâmpini grave dificultăți în a înțelege termenul "rasist". Pentru că acuzi de rasism o persoană care urăște rasismul din tot sufletul.

Permite-mi să te luminez puțin, în speranța că vei fi mai puțin penibil pe viitor:

Rasism este atunci când susții că o anumită rasă este prin natura ei inferioară și prin urmare acea rasă trebuie persecutată, subjugată sau chiar eradicată.

Nu am susținut și nu voi susține niciodată așa ceva în legătură cu absolut nicio rasă/etnie/popor/grup de pe planeta asta. Din contră, cred cu tărie că toți oamenii au dreptul la viață, la libertate, la respect, la securitate și la un trai decent.

În schimb, a afirma o realitate obiectivă, susținută de date clare și coroborată de organizații și studii de profil nu are absolut nicio legătură cu rasismul.

Așa cum nu este rasist să afirmi că Burundi are cel mai mic produs intern brut pe cap de locuitor din lume sau că Sudanul de Sud are cea mai mare rată de analfabetism din lume, nu este rasist nici să afirmi că în lumea arabă există inegalități generalizate între drepturile bărbaților și drepturile femeilor.

Rasist ar fi fost să spun că arabii sunt "sub-oameni". Nu am spus și nici nu mi-a trecut vreodată prin minte așa ceva. Am spus doar că organizarea socială, politică și religioasă din multe țări arabe oferă mai multe drepturi bărbaților decât femeilor. Chestie obiectivă și demonstrabilă cu sute de exemple.

Revenind la tine, în afară de încercarea infantilă de a te poziționa ca superior prin expresii zeflemitoare de genul "Citeste totusi mai mult" sau "Faci deja progrese", nu ai reușit să-mi demontezi vreun exemplu sau vreun argument.

Nu te-am auzit nici să-ți susții cu date concrete afirmația că "in cele mai multe țări arabe barbatii si femeile au drepturi aproape identice", așa cum mi-am susținut-o eu cu date concrete pe a mea.

În concluzie, nu ești altceva decât un balon plin de aere de superioritate. Ok, brotăcel?

| carevaescu a răspuns (pentru johnnny123):

Ai auzit vreodată de termenul disonanta cognitiva?
Adica ai idei preconcepute, reductive, incorecte, peiorative despre un grup imens de oameni (care nici macar nu e omogen, nici in etnie, nici in cultura), si mentii ca nu esti rasist? Buna asta.
In fine, ipocrizia nu se rezolvă într-o zi si o noapte, dar cel putin cred ca atunci cand nu esti execrabil de rasist, ai intentii bune. Nu trebuie sa dovedesti nimanui nimic, dar spre binele tau si al nostru, las-o mai moale. Educa-te.

| johnnny123 a răspuns (pentru carevaescu):

Citez dintr-un raport ONU
(https://www.undp.org/arab-states/gender-justice-law-arab-region):

"[In The Arab States region] only one out of five women participate in the labour force which is the lowest percentage globally.
[...] Legal systems in many Arab countries do not grant women and girls the same rights and access to justice as men and boys. Unequal laws and law enforcement practices contribute to women and girls’ social and economic disempowerment and this holds back the region’s human development and economic growth.
[...] the Arab States region has progressed at a slower pace than the global average over the past ten years, and at the current rate the region’s gender gap is estimated to take another 153 years to close."

Mai spune-mi te rog despre rasism, disonanță cognitivă și idei preconcepute, incorecte și peiorative.

Și mai spune-mi despre cum "in cele mai multe țări arabe barbatii si femeile au drepturi aproape identice".

De fapt, este ok dacă nu mai spui nimic. Oricum se pare că nu ai nimic de spus pe subiect și te zbați să compensezi asta aruncând acuzații nefondate și insulte tăvălite (pentru efect) într-o crustă pseudointelectuală.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru carevaescu):

1. Exceptiile sunt alea pozitive, dude. Nu alea negative. In majoritatea tarilor arabe femeile n-au dreptul de a conduce autovehicule sau de a iesi singure pe strada, despre ce discutam noi aici?
2. https://www.aljazeera.com/......lim-world/

| carevaescu a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Mda, nu e adevărat, dar nu mi pasa suficient sa dovedesc asta. Iti spun de tarile in care am fost - mai mult de jumătate din tarile arabe, femeile conduc. Singura era Arabia saudita, care nu mai e.

| carevaescu a răspuns (pentru johnnny123):

Daca imi pasa suficient, iti raspundeam. Dar nu ti ai câștigat acest drept, din cauza lenei tale intelectuale. Nu-mi pasa daca crezi ca sunt eu pseudointelectual, si nici nu vreau sa crezi altceva.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru carevaescu):

Ia zi cum e treaba prin Iran.

| carevaescu a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Gasesti pe net. Mai gasesti si ca Iranienii (mai sunt numiti si persani) nu sunt arabi.

Eu unul nu inteleg de unde atata ura spre niste oameni care nu au nicio legatura cu noi. Oare chiar atat de bolnavi suntem? Si ne justificam ura prin straturi peste straturi de minciuni?

Stii ce vrea un roman/ turc/ arab/persan/ evreu, chinez/ american/ indian/ etc de rand? Sa-si vada de viață in pace, sa fie respectat; ca si mine, tine, si restul romanilor normali.

Stii ce vrea un om bolnav? Ei bine, sa instige cat mai multa ura catre alti oameni.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru carevaescu):

Ce ura breh? Am zis eu ca ii urasc pe unii sau pe altii? Doar detest natiile in care unii considera ca au dreptul sa le zica altora cum sa traiasca in baza unor carti de povesti. Eventual sa ii mai si omoare. Hai, nu imi zi ca nu stii ce se intampla in Iran cu homosexualii sau cu cei care vor sa renunte la islam...

| carevaescu a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Sincer nu am auzit nimic pe tema iran vs homosexuali, iar evident nu am stat să caut laughing)
Însă am întâlnit de-a lungul vieții, pe unde am mai umblat, suficienți iranieni atei. Vin și aici multi studenți. Aparent e safe.
"Doar detest natiile in care..." este o propoziție tristă.
Sigur nu știi ce înseamnă disonanță cognitiva?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru carevaescu):

Wrong language on my side, de acord. Detest sistemele statatale unde... pentru ca nu toti iranienii sunt lunatici care omoara pe altii ca sunt gay sau atei. https://www.insider.com/......ing-2021-5

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Hai ca plusez cu inca o nemernicie din Iran - https://www.digi24.ro/......ul-2640379

| Hyperion7 a răspuns:

Cam toxica întrebarea.
De una pe care o am deja.

| VoidEternal a răspuns:

Una de mai multe ori pe luna ajunge. laughing

Și am ajuns deja acolo prin metoda clasica.

| LaviniuA explică (pentru VoidEternal):

Te-ai tras prin inel adica?

| VoidEternal a răspuns (pentru LaviniuA):

Yes ma'am. Csf...

| LaviniuA explică (pentru VoidEternal):

Ncsf. Acu sa-i inveti si pe copii ce e TPU laughing

| VoidEternal a răspuns (pentru LaviniuA):

Sunt pe TPU tocmai ca sa-i învăț pe copii de cine să se ferească.

| ReddY25 a răspuns:

Una si buna

Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal a răspuns:

O luna are 30/31 de zile deci as avea nevoie de 30/31 de femei ca sa fiu cel mai fericit barbat.laughing)

| carevaescu a răspuns:

Te referi la sex? Cred ca a incerca sa ti gasesti fericirea prin sex e imposibil. Placere, temporara + egou inflat, maybe, dar fericire nu.

| 1234568807 a răspuns:

Si una e buna de ar fi si aia laughing

| Lupică27 a răspuns:

De toate

| LaviniuA explică:

Mai sa fie ce baieti cuminti pe TPU... ori se tem sa nu le vada partenera postarile laughing

| KovacsB a răspuns:

Cam bati campii, se vede ca nu ai inteles inca nimic din cat ai trait pana acum.

| 1onur a răspuns:

Ea. ia. Este una singură și mereu va rămâne așa nu o voi înșela căci nu are cum sa existe așa ceva când iubește cu Adevărat da cu Adevărat nu mai vezi în fața ochilor decât ochii pe care îi iubești cu Adevărat nu vrei altă fată altă Domnișoară sa vezi în fața ochilor și nici sa auzi alta vocea și glas ia este fericirea Adevărată cu Adevărat pe lumea asta pentru mine doar ia și Dumnezeu pe ei doi îi iubesc cu adevărat incondiționată orice ar fi sa fie inima mea nu va avea loc pentru o alta fată și nici sufleul meu nu voi lăsa altă ochii sa vadă căci ochii ăia sunt doar la o singura fata inima aia este doar la o singura fata sufletul ala este doar la o singura fata zâmbetul ala este la o singura fata glasul și vocea ei este doar la o singura fata doar la ia și ia este una singur nu 2 nu 3 nu 4 nu 5 nu 10000000 și tot pământul nu-i poate avea harul ei felul ei caracterul ei gingașia ei felul ăla da a fi ia pe mine ma înnebunește și ma faci fericit cu Adevărat lipsa ei mi-a dat o lecție pe care eu nu am s-o uit Niciodată în viața mea cât am sa trăiesc pe pământul ăsta mi-am dat seama cât am greșit față de ia cum am putut s-o tratez săi vorbesc și sa ma comport față de ia lipsa ei ma educată și mia demonstrat ca eu pot pierde ochii ăia zâmbetul ăsta din prostia și greșeala mea eu am fost un prost mare și am greșit din nou lipsa ei ma cizelat educata și am greșit mult față de ia și grav de tot nu trebuia sa ma comport așa nu trebuia sa vorbesc asa nu trebuia sa ma cred eu mare "sfânt" "și" "mare" om" eu o iubesc foarte grav rău rău rău de tot și nu am sa iubesc pe alt cineva în afară de ia în jurul meu nu exista altă fata și alta femeie ca ia și n-a existat niciodată doar ia doar ea ia este una singură atâta. Eu te iubesc mult mult mult mult mult rău de tot și am greșit îmi pare rău AA iartă mă. Eu nu vreau nicio fata sau femeie pe luna sau dracu sa ma ia altfel nu nu există așa ceva pot demonstra asta ori când ca eu nu am ieșit și Nici altceva nu am făcut sau sa fie.

| Xox0 a răspuns (pentru 1onur):

Prea mult scris. Ai inselat-o si ai realizat ca o pierzi sau te-ai comportat urat cu ea?

| 1onur a răspuns (pentru Xox0):

Cum So înșel ma când eu sunt distrus după ia și mort după ia tu ești nebuna ma omul ca eu torn și benzina pe mine și îmi dau foc numai sa Demonstrez ca nu am înșelat-o cum dracu s-o înșel când eu sunt vai de morți mei mort după ia și o iubesc grav rău de tot și ascult înregistrat cu ia și asa dorm și ma duc la munca în câștigi tot cu vocea ei când ma uit la poza cu ia sunt vai de morți mei și tu îmi spui mie de înșelată? Am vorbit urat cu ia m-am comportat urat cu ia dar regrete zi și noapte numai eu știu și Dumnezeu cât regrete ca m-am comportat urat cu ia făceam figuri este Adevărată eu nu neg nimic va spun drept și Adevărul dar regrete enorm de grav credem ca îmi regret fiecarea zi și noapte pe care o trăiesc pe pământul ăsta și nu mai pot dormi deloc nu mai știu de zi și noapte muncesc și casa alte prosti nu fac o iubesc foarte rău nu ași înșelat-o pentru nimic în lume pentru absolut nimic boss mai bine mi-l tai da nu o inșele și cum sa înșeli ma dacă iubești cu Adevărat da cu Adevărat cum explică? Cum sa înșeli dacă iubești cu Adevărat da cu Adevărat grav rău rău rău de tot

| 1onur a răspuns (pentru Xox0):

Am greșit am vorbit greșit da eu recunosc nu neg nu neg nimic ma nimic da am vorbit urat am fost prost am fost ne educata am fost nesimțit am fosta eu totul da nu am înșelat-o nu am făcut asta pot demonstra asa foarte foarte ușor ca nu am insalto și nici nu am făcut alte rahaturi munca casa și ia atâta

| 1onur a răspuns (pentru Xox0):

Dece sa înșeli când iubești cu Adevărat da cu Adevărat foarte rău ba da atâta de rău că uiti de tine ma uiți de tine de tot da de tot cum dracu sa ma și înșeli cum sa înșeli când iubești în halul ăsta mai rămâne loc de înșelată? Mai rămâne loc de alt cineva? Mai exista altcineva când nu mai ști de tine și iubește inima aia atâta de grav ca țiai da foc de viu numai sa vezi ochii ăia pentru o clipa și moment cum sa înșeli ma cum sa vina să-mi spună mie unul în față ca am inșelat îmi dau foc foc uni dau ca eu iubirea pe care o am pentru ia și ia este inima mea nu există înșelat sau loc pentru altcineva

| Xox0 a răspuns (pentru 1onur):

Merci pentru raspunsuri. Sa va tina!
Numai bine

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru 1onur):

Dude, esti nf grav de tot la halul in care scrii. Get a chill pill!

| 1onur a răspuns:

Puteți avea câte fete vreți și femei vreți dacă nu este fata aia pentru care mori ba da mori nu vreajlă nu figuri daca nu este fata pe care o iubești cu Adevărat da cu Adevărat nu mai are rost alta fata și alta femeie ce sa faci cu ele? Nu faci nimic absolut nimic da nimic.

| 1onur a răspuns:

Ori câte jmecherie și ce vrei tu sa ai când vezi ochii ăia care îi iubești cu Adevărat da cu Adevărat ești terminat boss gata cu jmecheria gata cu figurile gata cu totul ești mort.

| Dragobeta a răspuns:

Cati anisori ai?

| Alexandru250201 a răspuns:

E suficienta una bro

| ALM2000RO a răspuns:

De niciuna, nu prea mai cred eu în fericire în ziua de azi.

| Cavaler001 a răspuns:

S-a plecat de la o intrebare misogina si s-a ajuns la arabi happy
Daca am fi egoisti as spune ca una la 6 luni ar fi suficient, desi se spune "luna" de miere happy Bineinteles ca si femeile pot spune ca ar dori la fel, cate un barbat la 6 luni sau chiar mai repede daca nu-s multumite de cel pe care l-au ales happy
Cat despre cei care spun ca una e de ajuns ar fi curios de fapt a cata e cea la care s-ar opri acum. Ar trebui sa fie ori virgini in asteptarea femeii ideale ori sa fi avut mai multe femei la viata lor si acum au intalnit una nevinovata si vor sa ramana cu ea (poate chiar au si inselat-o si au fost iertati).

| Bogdan0783 a răspuns:

Mie imi este de ajuns sotia!

| CatenaccioStyle a răspuns:

Calitate, nu cantitate. Mai bine una si buna decat 10 si nasoale big grin. Intrebarea este oricum foarte tendintioasa.

| LaviniuA explică (pentru CatenaccioStyle):

Pai calitate, dar daca baiatul n-are succes la una buna ce face? Adica el vrea si par misto, si tatze si fund si talie si caracter.

| NLS a răspuns (pentru LaviniuA):

Majoritatea barbatilor nu cauta un trup perfect, ci o personalitate faina, o femeie plina de viata si care are ceva in cap.
(asta cand sunt pregatiti pentru o relatie serioasa, casnicie.)
Trebuie desigur sa arate decent, dar pe mine cel putin, ma incita mai mult daca partenera e sufletista, naturala, cu simtul umorului, poate duce o conversatie interesanta despre aproape orice, sa fie relativ descurcareata (nu la ceva tehnic ma refer, ci in societate, administrat chestiile casei), pentru ca multi barbati stau cam prost la capitolul acesta.

Poate sa aiba 90-60-90, sa arate ca cea mai faina actrita xxx (nu stiu care-o fi aia si nu am una preferata), daca nu are un suflet bun, personalitate faina, si nu are puterea sa te faca sa razi sau sa zambesti, degeaba totul, nu ma atrage, si nu e stilul meu.

| Cavaler001 a răspuns (pentru NLS):

Te incita daca are acele calitati de care spui, insa are si 100kg si 1, 60 happy? Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar sunt cazuri si cazuri si nimeni nu-i perfect.
Din ce am observat eu frumusetea corupe sufletul..atat la femei, cat si la barbati. Incep figurile, impresiile, orgoliul..sa-si faca de cap happy

| Marianinteleptul a răspuns:

Adica cate femei, in ro nu e legala poligamia?))

| Feminista a răspuns:

Cum adică câte femei? Ce fel de porc sexist și misoginist ești încăt percepi femeile ca pe niște obiecte sexuale? Mentalitate de țăran prost crescut, îți raportez contul imediat

| LaviniuA explică (pentru Feminista):

Ma scuzati duamna n-am vrut sa sune asa intrebarea

| Simpatic a răspuns (pentru LaviniuA):

Stai linistita acest cont > FEMINISTA < este un troll cu siguranta, nu apuca fara a fi suspendat permanent mai mult de 5 zile de activitate incepand de astazi, sunt atat de sigur ca parca as pune si un pariu
Si nu e nicio femeie doar are un nickname pus la misto, femeile nu au un astfel de limbaj de cocalar
Mai avem una care se da femeie, aia care da cu pumnul in taste si e mare boxerita
ne-am saturat de frustrati care isi etaleaza aici figurile!

| Cavaler001 a răspuns (pentru Simpatic):

Chiar a fost suspendat happy

Întrebări similare