auran
| auran a întrebat:

De ce un barbat nu are curajul de a recunoaste ca si-a inselat partenera? Indiferent de consecinte.

Răspuns Câştigător
| MihaiA a răspuns:

Auran. Regrete nu am si iti zic de ce : in cele din urma am aflat ca nici ea nu fusese tocmai corecta.
Consecinte: Nu m-am gandit, pentru ca in momentele alea am gandit cu alt " cap "
Ea a zis ca a trecut peste aceea escapada. dar pana la urma nu a fost asawinking a fost doar o razbunare tampita a ei laughing Si da. probabil k as fi facut-o din nou. De ce? Pentru ca inca pot laughing Glumesc. nu stiu daca as fi repetat greseala daca ea mi-ar fi aratat cu adevarat ca merita si ca am fost un fraier ca am inselat-o. Mai fraier eram daca nu o inselam si aflam ca ea ma inselase tongue
PS si crede-ma am iubit-o.

Situatia s-ar fi schimbat daca eram insurat, daca aveam copil, etc etc etc.

22 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Unii au curajul asta.Altii nu pentru ca isi "iubesc" partenera si considera ca nu merita sa strice o relatie pentru o asa-zisa "aventura".

| psiholoaga a răspuns:

Pentru ca femeile, in general, o iau razna daca aud asta, asa ca nimeni nu cred ca are chef de vreo scena isterica. Cred ca niste discutii in stadiul initial al relatiei despre ce principii are fiecare, cat e de importanta sau nu comunicarea deschisa ar scuti mult timp si multa energie investita.

eileen
| eileen a răspuns:

Desi nu vor sa recunoasca, le este frica.frica de consecinte, sa nu isi piarda partenera, sa nu fie vazut rau, sa piarda controlul, poate chiar regreta si nu vor sa spuna.

assiris
| assiris a răspuns:

De gura ei in aceasta situatie, el are curajul dar ce galagie va face ea cind va afla...

lolita
| lolita a răspuns:

Nu este vorba de curaj, daca recunoaste, o va pati daca nu tu nu poti demonstra si el e mai fericit si tu la fel

auran
| auran explică:

Problema este ca lor li se pare o prostie sa vorbeasca despre asa ceva, mai ales in stadiul initial al relatiei.
Al meu de exemplu considera ca are principii bine formate si slabilite si nu accepta ideea de a vorbi despre asa ceva. "Este o prostie!"

auran
| auran explică:

Mihai in ce sens nu a dus nicaieri?

auran
| auran explică:

Imi pare rau Mihai dar, mai am o intrebare (doua - trei) daca nu te superi
Ai regrete? De ce nu te-ai gandit la consecinte? si sa zicem ca ar fi trecut cu vederea peste escapada avuta de tine, crezi ca ai mai fi repetat acest lucru? sincer

auran
| auran explică:

Iti multumesc pentru sinceritate Mihai

| kh1ss a răspuns:

Pentru ca e barbat tongue

cristian
| cristian a răspuns:

Unul din motive ar fi ca este trecut la ''dieta'' si hrana rece.
El se v-a da mare numai in fata amicilor.

| cely a răspuns:

E UN LAS

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Unii chiar recunosc si se lauda cu asta... Poate ca cel ce a inselat ii pare rau.

| MihaiA a răspuns:

Eu am avut. insa nu duce nicaieri lucru` astawinking

| MihaiA a răspuns:

Auran - a dus la deteriorarea relatiei si la despartire in cele din urma.

| MihaiA a răspuns:

Cu placere auran big grin :*

| bubu_7778 a răspuns:

Unul din motive ar fi daca barbatul respectiv isi iubeste totusi partenera si se teme sa nu o piarda, sa nu o raneasca.Al doilea motiv este faptul ca nu vrea sa recunoasca ca el a gresit primul si major intr-o relatie.Desi inseala el trebuie sa fie cel care a facut totul pentru relatie.Este si o chestie de orgoliu.

| alin88 a răspuns:

Pai e simplu. Ii este frica, parerea mea.

| DouaPuncteD a răspuns:

Auran.in primul rand iti multumesc pentru raspuns... o sa-ti dau si eu unul acum: eu cred ca nu are curajul acesta pentru ca in acelasi timp ar putea ramane fara "partenera" si fara "amanta"...atunci ar ramane singur.si s-ar da seama de ce a facut.asta cred eu :*:*:*:*happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu sunt in stare sa promita ca nu vor repeta... si ori ce femeie isi doreste un partener fidel, asa ca asteapta o astfel de promisiune. Cearta care probabil insoteste o astfel de descoperire se numeste "scena isterica" cand inseala el si, "scandal binemeritat" cand inseala ea? Cred ca dezamagirea si suferinta unei femei precum si a unui barbat cand este inselat merita o exprimare mai blanda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca ii este frica sa iti spuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine m-a inselat sotul si l-am prins.bine,nu l-am prins in fapt, dar el a fost la un club de prostiutuate si a platit cu cardul.asa am vazut ca lipsesc bani si de la banca am obtinut informatii(binenteles ca am facut circ acolo ca altfel nu aflam nimic). apoi i-am spus ca stiu si tot nu a recunoscut.incerca sa ma minta in continuare, deci eu cred ca sunt prea lasi ca sa recunoasca.nu sunt in stare sa isi ia viata de la capat fara sotie/iubita. le este frica sa ramana singuri.eu l-am iertat, dar are bani cu portia, nu mai are card(ca e la"sefa")si e controlat mereu la...stiti voi ce! aaaa...si zile fripte cat cuprinde!