A mai fost intrebarea asta. Parerea mea e ca il tulbura gandul la reactii. Daca de la inceput sotia l-a tocat la cap cu fidelitatea, se gandeste la reactia ei isterica. Exagerezi cand spui "si copiii". Un tata ramane tata indiferent de relatia de cuplu. Isi inseala partenera si atat, mi se pare incorect sa iei copiii de partea ta, considerandu-i inselati.
Pentru ca orgoliul lui de mascul nu-i permite asta, crede ca barbatul are prioritate si poate face orice.
Se teme sa nu fie tracasat reamintindui mereu! si nu in ultimul rand se teme sa nu isi piarda familia! Chiar daca a inselat familia(sotia)tot familia lui e pe primul loc in viata lui si atunci nu recunoaste ezita adevarul si nu are curaj sa recunoasca indiferent daca a gresit sau nu! asa considera fapta neadevarata si nevinovata!
Daca sunt dovezi si i se poate demonstra, va recunoaste. Daca nu sunt dovezi, din orgoliu nu va recunoaste. Nici femeile nu recunosc.
E posibil sa spuna adevarul si nu are ce sa recunoasca.
Poate isi iubeste familia mai mult decat pe amanta si nu vrea sa va piarda.
unele dintre femei au tendinta in asi banui sotul ca o inseala chir daca nu este adevarat. Ce ai face daca el ar spune la presiunile facute asupra lui DA TE-AM INSELAT si va-ti desparti si ai afla mai tarziu ca a fost doar o banuiala de a ta si el nu te-a inselat niciodata? Am 10 ani de casnicie, 2 copii frumosi si nu mi-am inselat niciodata sotia, dar ea are acest sentiment ca o insel dar fara nici o dovada de incriminare doar banuieli. Ce sa fac sa recunosc ceea ce nu am facut? Un barbat care inseala sotia si nu recunoaste inseamna ca o iubeste si probabil a avut si el un moment de slabiciune, si gandeste-te ca acuzan-dul pe nedrept s-ar putea chir sa te insele.SI eu am avut aceeasi tentatie fiind satul de atatea acuze dar m-am abtinut.Eu sper ca sotul tau sa nu te fi inselat, si nu ii da motive sa il trimiti in brate la alta femeie. I-ti doresc o casnicie fericita.
anonim_4396 întreabă: