| Lorє๔คnค a întrebat:

Draga TPU, Am o problema:Bunica mea este,, bagacioasa" intr-un fel, si doar pentru ca nu mi-am liniat vreo 4-5 foi la 2 caiete, o sa le spuna mamei si tatei, care nu au chef, normal, sa se streseze cu mine.
Mai ales ca bunica mea a mai facut asa ceva, si tata s-a certat foarte tare cu ea, la fel si mama, dar bunica nu stie ce a gresit, si se considera nevinovata... dar, nu e chiar asa.
Deci eu vreau intr-un fel sa nu se mai "bage" daca se poate, dar fara sa se certe cu mama sau tata, deoarece nu mi se pare corect sa se bage ea in treaba mea.
Va dau funda! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| fluffee a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu bunica ta...sa-i explici, pe un ton calm, ca te poti ocupa singura de problemele tale si nu e cazul sa se tensioneze atmosfera doar pentru niste linii netrase la caiete. happy
Eventual sa vorbesti cu unul din parintii tai, sa incerce sa discute cu bunica, daca tu nu reusesti sa o convingi sa nu se mai amestece permanent in problemele tale.

7 răspunsuri:
| Laue a răspuns:

Nu inteleg care e intrebarea. E imposibil sa schimbi firea omului. Daca nu vrei sa se certe cu parintii, va trebui sa faci cum vrea ea.

| stefyeli a răspuns:

nu stiu cum sa faci! Dar mai bine ii explici cu frumosu, sa nu se mai bage in problemele tale, ca te descurci si singura ca etsy mare. vreau fundita!

| carminaburana43 a răspuns:

Bunica ta sufera de lipsa de ocupatie si de iubire.Gaseste-i prietene, prieten cu care sa-si umple timpul cere-i sa-ti faca ceva de mincare sau orice sa-ti faca sa=si ocupe timpul dai pentru asta o imbratisare si un pupic, fii si tu smechera si diplomata si o sa vezi ca se rezolva problema!happy

| foxi a răspuns:

Crezi ca bunica ta iti vrea raul?

| Lorє๔คnค explică:

Laue, intrebarea mea este cum sa-i spun ca ma pot descurca singura, si ca nu mai trebuie sa se bage si ea

| pwp a răspuns:

Asa faceam si eu cand eram la tara!
venea bunica cand eram eu la poarte cu copii, si se prefacea ca se uita dupa cineva, da ea defaptt asculta ce vorbim noi!
sau se ducea in curte si asculta de acolo.
m-am certat cu ea toata vara pe aceasta tema.
dar as vrea acum sa fiu acolo, impreuna cu ea, pentru ca imi lipseste foarte mult!
pa-pa!love struck

| LoRy_7949 a răspuns:

Ar trebui sa vb cu bunica ta si sa ii spui ca ai aprecia-o mult my mult daca ar fi my buna cu tine si daca nu te-ar may pari parrintiilor.