| LightshotAli a întrebat:

Eu nu am avut niciodata o relatie cu o fata și mereu nu am putut sa îmi fac prieteni pentru ca am fost făcut handicapat pentru ca vorbesc foarte incet și pentru ca sunt foarte timid. Toată lumea vrea sa plec de lângă ei fără ca eu sa fac nimic și cu oricine am încercat sa ma port frumos s-a purtat urat. De ceva vreme nu prea mai ies din casa pentru ca am tulburare obsesiv compulsiva și ma chinuie extrem de mult dar și dacă ieseam din casa toti oamenii se purtau urat cu mine. Eu am 18 ani și și la scoala când mergeam aveam grave probleme și niciodata nu am putut sa imi fac prieteni cât o sa mai continui asa și ce sa fac ca să ma placa o fata?

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E selecție sexuala, cei mai frumoși și masculini și populari bărbați au majoritatea fetelor, deci contează aspectul fizic dar și să fii mai sociabil, timiditatea se tratează, cum? Vorbind cu oamenii

| JohnnydeFeer a răspuns (pentru RAY):

Toate viseaza baieti din Korea de Sud cu aspect de zeu vesnic tanar, Dar culmea majoritatea sunt gay rolling on the floor)

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns (pentru RAY):

Mă p*ș pe bărbații ăia care au multe femei. Și pentru noi există femei, poate mai urâțele, dar sufletul contează.

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns (pentru JohnnydeFeer):

Dacă este așa cum spui, mă bucur că aceia sunt gay, să se chinuie și ele cu refuzurile, să aibă și ele gânduri de sinucidere din cauza asta, nu numai noi, băieții mai puțin norocoși.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Imi pare rau sa aud prin ce treci, Familia nu te ajuta? Sau esti mai introvertit de fel?

| LightshotAli explică (pentru JohnnydeFeer):

Familia ma ajuta dar sunt extrem de închis în mine pentru ca în viata mea toată lumea șia bătut joc de mine.

| JohnnydeFeer a răspuns (pentru LightshotAli):

Nu esti singurul...

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns (pentru LightshotAli):

Mergi la psiholog?