| BitchInRedDress a întrebat:

Fetelor ce salarii sunt suficient de atractive la un barbat? Minim ma refer? Am vazut pe Facebook ca femeile au liste intregi de preturi, unele ziceau ca doar machiajul lor costa 200 dolari.

45 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Eu am 20 de ani și sunt fată și e destul de trist ca unele se uita la banii bărbaților...e trist ca aia contează. Am iubit de 4 ani și niciodată nu mi-a păsat cati bani câștigă sau are. Alea care se uita după asa ceva e clar ca-s pe interes nu? happy

| BitchInRedDress explică (pentru annonimaaaa555):

Ba da conteaza pentru ca totul e bazat pe lucruri materialiste acum.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Contează sa aveți bani(ca și cuplu) încât să vă întrețineți. Apai cum gândești tu sau alții nu-mi pasa. În relația mea, amândoi aducem bani acasă și nu, el nu are mii de lei. El ia un salar de aprox 2800 plus bonuri și eu 3300 plus bonuri. Deci nu, nu îmi pasa mie, personal de bani. Contează sa fim fericiți și sa ne putem întreține

| LisaJulie a răspuns:

Eu nu vreau sa aiba bani, daca nu are caracter sau bun simt, dar eu estimez ca majoritatea femeilor ar iesi cu barbati care castiga peste 90 de milioane in orice caz

| relian a răspuns:

Daca machiajul lor costa 200 dolari, inseamna ca au un job forte bun, asa ca isi permit. Eu mas baga la o astfel de femeie, cine stie poate ma tine si acasa laughing
De unde aveti ideile astea ca barbatu trebuie sa intretina femeia? Nu mai tine, erau odata vremuri in comunism in care ceva femei nu munceau, dar nu erau majoritatre, de acolo probabil s-a dus stirea ca barbatu trebuie sa intretina o femeie. Vrea femeia sa isi ia machiaj de 200 dolari, foarte bine, sa mearga la munca, dupa ce platim toate cheltuielile pe din doua, cu restul poate sa-si faca placerile laughing Iara eu mi le fac pe alea mele.

Pina la urma 2 oameni nunstau impreuna ca unul din ei este intretinut de celalalt nu? Stai impreuna ca simti nevoia unei companii, simti nevoia de sentimente, de maim stiu eu ce alte placeri, nu materiale.

Acum ca sunt femei care arata foarte bine si sunt si barbati libidinosi care ar da orice sa aiba o femeie frumoasa, asta e al; ta poveste, dar cate femei sunt asa? in general astea se vind, asta fac nu? Sa nu spui ca stau in acea relatie din dragoste nebuna pentru respectivu, da sta din dragoste nebuna pentru cei da ala, ma refer malai, in rest sentimente alea nu-s pentru ele, acele femei cauta o viata confortabila in care ele sa nu faca mai nimic, decat plimbari si cadouri.
Sincer ma intreb, oare nu se plictisesc laughing

| Konstantinos99 a răspuns:

Da inca mai caut o fata care sa se bazeze pe salariul meu si care sa nu caute sa se macheze si sa dea bani pe prostii, ca de aia o iau ca e frumoasa ea si eleganta, daca e urata trebuie dar eu o vreau frumoasa si eleganta cum deja e. De bani se ocupa barbatul ea de toti copii si casa. Si personal consider ca 1000 de euro pe luna daca stai fara chirie ajunge si fara copii, dupa aia trebuie sa se dubleze tripleze sau mai mult in functie de cati copii iti da Dumnezeu.

| Frank51 a răspuns:

Dacă ai început așa e clar. Nu cred că te mai poate salva cineva din dezamăgirea asta față de sexul opus.

| StoicAnalysis a răspuns:

De ce mergi pe premisa asta? facand afirmatii de genul, le intaresti femeilor acest concept, si vor aparea din ce in ce mai multe printese pe stomacul gol gata sa fie intretinute. si le faci rau si lor si noua.

| BitchInRedDress explică (pentru StoicAnalysis):

In america e ceva normal sa fi house wife

| StoicAnalysis a răspuns (pentru BitchInRedDress):

In America e ceva normal sa fi obez si sa te impusti pe strada, dar asta nu inseamna ca e normal si pentru restul lumii.

| BitchInRedDress explică (pentru StoicAnalysis):

Ce te face sa crezi ca romancele nu vor sa fie intretinute? happy imi place ca esti optimist si crezi in "lume" si ca toti traiesc in fericire si armonie

| FreddieM a răspuns:

Fratioare, banii-s zero într-o relație dacă nu ești capabil și competent sa fii un pilon de baza al familiei. Într-o familie, pot apărea inopinante situații critice, dar impreuna își aduna forțele și pot depășiți acele momente împreună.
Un exemplu e chiar situația mea, am mai descris-o aici, pe TPU, din zero, emigrand în alta tara, dar cu persoana potrivita lângă mine, am ajuns amândoi la un statut și nivel de viață care în România, omologul meu nici nu-l visează. Nu-ți trebuie bani ca să reușești in viata, unica resursa ești tu și cea care te susține.
Cheers

| Kufu95 a răspuns (pentru relian):

Să mai citești și alte întrebări de la el, îl mai ia și ca exemplu pe Andrew Tate, deci?

| Kufu95 a răspuns (pentru Konstantinos99):

Aha, deci tu ești genul care crede că femeile trebuie să stea la cratiță și să facă copii doar atât.

| Kufu95 a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Lămurește-l și tu că au mai fost alte persoane care i-au mai spus asta, dar tot o ține pe a lui.

| RAY a răspuns:

Nu salariu contează și aspectul fizic,mitul cu femei materialiste sunt creația bărbatului, bărbați au inventat prostituția și tot sunt proxeneți, trafic uman, ei apelează la ele dar le fac curbe, bărbați au creat lumea asta

| RAY a răspuns (pentru LisaJulie):

In toate tarile din lumea asta exista cupluri, majoritatea nu sunt bogați, din ce am studiat eu majoritatea vor dependenta economică

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Kufu95):

Asta e. O gândire proastă cu care nu o sa ajungă nicăierihappy

| iulia0514 a răspuns:

Niciodată nu m-a interesat salariul unui bărbat ci m-am axat mai mult pe inteligenta!
Și da o femeie poate cheltui mult dar dacă vrea excursii, spa, salon etc zilnic ar trebui să-și permită ea din propriul salariu pentru ca e umilitor sa depinzi de cineva!

| BitchInRedDress explică (pentru iulia0514):

Mai minte omul da nici chiar asa...

| BitchInRedDress explică (pentru annonimaaaa555):

Poate ca am frustrari?

| iulia0514 a răspuns (pentru Konstantinos99):

Tu practic vrei o femeie care are tărâțe în loc de creier și de preferabil să-ți toarne copiii la comanda!

Nu vreau copii vreodată cucoana. Ii urasc

| BitchInRedDress explică (pentru Kufu95):

Poate tie ti se pare normal sa fi sclavul femeilor

| iulia0514 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Din câte știu nu ți-e ti-am răspuns! Oricum felicitări pentru inteligenta de care dai dovadă!hee hee

| iulia0514 a răspuns:

Acum 14 minute | iulia0514 a răspuns (pentru Konstantinos99):

Tu practic vrei o femeie care are tărâțe în loc de creier și de preferabil să-ți toarne copiii la comanda!

Casca bine ochii și vezi pentru cine a fost răspunsul, nu e vina mea ca tu nu înțelegi un text simplu!winking

De ce esti insistenta? Crezi că-mi pasa?

| iulia0514 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Sincer ma amuzi laughing
Greșeala mea ca am sperat sa dai dovada de putina inteligenta dar na asa sunt eu naivăhappy

| Kufu95 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

laughing, nu, eu vreau să fiu om, am avut și eu parte de femei toxice, dar uite că nu am mai ținut cont de ele, nu e problema mea că pe tine te păcălesc femeile.

| Kufu95 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Mai se ia omul și după stereotipuri, dar nici chiar așa.